Kansalaisareena ry:ssä on luovuttu Liikuta minua -kampanjan valtakunnallisesta koordinoinnista vuonna 2017. Kiitokset kaikille aiempina vuosina kampanjaan osallistuneille ja yhteistyökumppaneille!

Liikuta minua − kohtaamisia Kukan päivänä 13.5.2016

Kansalaisareena ry yhteistyökumppaneineen haastaa osallistumaan keväiseen vapaaehtoisen ja omaehtoisen toiminnan teemapäivään.

Kohtaamiset ja arjen vapaaehtoisuus rakentavat ja vahvistavat yhteisöllisyyttä, mielen hyvinvointia, turvallisuutta, elämäniloa ja arjen toimintakykyä. Kohtaamiset voivat sisältää kulttuuria, omaehtoista auttamista, vapaaehtoisuutta, hyvän tekemistä tai monimuotoista vuorovaikutusta.

Edistä yhteistä hyvää ja ole mukana rakentamassa uutta välittämisen kulttuuria! Liikuttaa voi monella eri tavalla. Oman näköinen ja kokoinen tempaus voi olla vaikka:

ARJESSA AUTTAMISTA

NAAPURIAPUA

YHTEISEEN TEMPAUKSEEN OSALLISTUMISTA TAI SEN JÄRJESTÄMISTÄ

TAIDENÄYTTELYN TAI TEATTERIESITYKSEN JÄRJESTÄMISTÄ

KULTTUURITAPAHTUMASSA KAVERINA OLEMISTA

YHDESSÄ ULKOILUA

KOULULAISVIERAILU HOIVAKODISSA

TAI JOTAIN IHAN MUUTA

Liikuta minua -tapahtumia ja muuta kampanjaan liittyvää nostetaan esiin myös Facebook-sivulla, Twitterissä, Kansalaisareenan blogissa ja VerkkoAreenassa. Aiemmin järjestettyihin tapahtumiin voi tutustua täällä ja täällä. Käytössä on #liikutaminua.

Liikuta minua -kampanjan toteuttavat tänä vuonna Kansalaisareena ry verkostoineen yhteistyössä vapaaehtoistoiminnan verkosto VARES/Vuolle Setlementti ry:n, ValikkoVerkoston, PiggyBaggyn, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n, NNKY:n Kamalat äidit -projektin, Mielentaide ry:n ja Tavarapyörä-asiantuntijan kanssa.

Haaste

Vietä Liikuta minua -päivää 13.5.2016

Challenge/invitation in English

Ohjeistus

Tiedotepohja viestintää varten (muokattava Word-tiedosto)

Posted in Yleinen | Leave a comment