Avita kaveria pieninKansalaisareenan hallinnoima Avita Kaveria -hanke (2014 – 2016) on ottanut vuoden alussa käyttöön verkko-oppimisalusta Moodlen (AreenaMoodle). Moodle-alustaa käytetään käynnissä olevien vertaisohjaajien kouluttajakoulutuksissa oppimateriaalien jakamiseen, tiedottamiseen, tehtävien palauttamiseen ja keskusteluun oppilaiden ja kouluttajien kesken.

Moodle tarjoaa myös jo vertaisohjaajakouluttajina toimiville oman tilan, jossa voi muiden kouluttajien kanssa vaihtaa ajatuksia, materiaaleja ja linkkejä vertaistoimijoiden kouluttamisesta.

Vuoden 2014 Kuopion ja Lappeenrannan Vertaisohjaajien kouluttajat -koulutusten materiaalit löytyvät AreenaMoodlesta. Siellä ryhmässä voivat ryhmäläiset jakaa ”Vinkkaa linkki wikin” kautta erilaisia vertaistoiminnan hyviä käytänteitä, hankkeita, linkkejä ym.
Jos olet vertaistoimijoiden kouluttaja tai teet tiiviisti töitä vertaistoimijoiden kanssa, halutessa voit liittyä AreenaMoodleen jättämällä tietosi täällä. (https://www.webropolsurveys.com/S/8ACEDF4C560100C0.par)

Pääset tutustumaan materiaaliin ja saat mahdollisuuden keskustella noin 70 vertaisohjaajakouluttajan kanssa ympäri Suomea.
Avita Kaveria -kotisivut: http://www.kansalaisareena.fi/avitakaveria/

Avita Kaveria -FB-sivut: https://www.facebook.com/avitakaveria

Vertaisohjauksesta kiinnostuneille infotilaisuus Tampereella 4.3.2015

Oulun ja Kokkolan suunnittelukokousten kokouskutsut kyseisten alueiden järjestöille. Kutsuissa on linkit ilmoittautumissivuille (webropol).