Hyppää sisältöön

Kansalaisareena hakee järjestöassistenttia

Kansalaisareena ry hakee järjestöassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Työaika on kokoaikainen 37,5 h/vko ja koostuu mielenkiintoisista tehtävistä vapaaehtoistoimintaa edistävässä kattojärjestössä.

Tehtäväsi on tärkeä, sillä osaamisellasi tuet koko Kansalaisareenan henkilöstöä ja johtoa.

Pääasiallisia tehtäviä ovat yhdistyshallinto ja hallinnolliset työt kuten jäsenrekisterin hoitaminen, sähköpostilistojen ylläpito, laskutus ja tietosuoja-asiat. Tehtäviisi kuuluu myös monipuolinen sisällöntuotanto järjestön sosiaalisen median kanaviin.

Olet merkittävässä roolissa sujuvoittamassa Kansalaisareenan webinaarien tapahtumahallintaa ja toimit niissä teknisenä tukena. Toivomme sinulla olevan osaamista myös saavutettavaan viestintään ja markkinointiin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme, että sinulla on kokemusta järjestöhallinnosta.  Edellytämme myös erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme ruotsin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, organisointi- ja työyhteisötaitoja sekä palveluhenkisyyttä. Olethan työotteeltasi tarkka ja järjestelmällinen sekä omaat hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja vammaisia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tarjoamme merkityksellisen työn, innostuneen työyhteisön sekä näköalapaikan vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.kansalaisareena.fi

Työskentelemme pääosin etänä mutta kokoonnumme toimistolle säännöllisin väliajoin. Kansalaisareenalla on esteetön toimitila Kalliolan Setlementtitalolla Helsingissä, os. Sturenkatu 11. Työ alkaa 18.3. tai sopimuksen mukaan. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työssä on 6 kk:n koeaika ja tehtävä sijoittuu TES:n vaativuusryhmä 5:een. Palkka sijoittuu välille 2484–3000 €, työntekijän kokemuksesta ja osaamisesta riippuen.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Anne Porthén, anne.porthen(at)kansalaisareena.fi  ja 050 5510057. Lisätietoja voi kysyä myös sähköpostilla.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse otsikolla ”Hakemus järjestöassistentiksi” torstaihin 22.2. klo 16 mennessä toiminnanjohtaja Anne Porthénille osoitteeseen anne.porthen(at)kansalaisareena.fi  Haastattelut pidetään 27.2. 2024 ja jatkohaastattelut 29.2.2024.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan