Hyppää sisältöön

Kansalaisareena hakee projektipäällikköä

Kansalaisareena ry hakee projektipäällikköä hankkeeseen, jonka tavoitteena on edistää alle 18-vuotiaiden osallistumista vapaaehtoistoimintaan. Hankkeessa lisätään vapaaehtoistoimintaa tarjoavien organisaatioiden osaamista nuorten kanssa toimiessa koulutuksilla ja käytännön kokeiluilla, osaamisen tunnistamisella sekä verkostotyöllä.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.8.2021–31.12.2023 tai sopimuksen mukaan edellyttäen, että STEA myöntää hankkeelle avustuksen vuosittain. Työaika on kokoaikainen 37,5 h/vko.

Projektipäällikön tehtävänä on tukea vapaaehtoistoimintaa tarjoavia organisaatioita nuorten vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä. Projektipäällikkö vastaa hankehallinnosta, sisällöllisistä asiakokonaisuuksista, verkostoyhteistyöstä sekä seurannasta ja arvioinnista. Projektipäällikkö työskentelee tiiviisti yhdessä hankkeeseen valittavan projektisuunnittelijan ja verkostojen kanssa.

Odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa kiinnostusta nuorten vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen, verkostoitumistaitoja, hallinto- ja arviointiosaamista, fasilitointi- ja vuorovaikutustaitoja, digitaitoja sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin työparina. Arvostamme työn tai vapaaehtoistoiminnan kautta hankittua nuorten maailman ja nuorten kanssa toimivien tahojen tuntemusta sekä kokemusta vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä ja kokeilukulttuurista. Edellytämme kokemusta esimiestyöstä sekä STEA-hakemusten ja -raporttien laatimisesta.

Kansalaisareenassa on joustava etätyökäytäntö ja mahdollisuus muotoilla työtä omannäköiseksi. Tarjoamme merkityksellisen työn, innostuneen työyhteisön sekä näköalapaikan vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.kansalaisareena.fi

Työtä voi toteuttaa suureksi osaksi etätyönä. Työ edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa. Kansalaisareenalla on esteetön toimitila Kalliolan Setlementtitalolla Helsingissä, os. Sturenkatu 11, mutta työpiste voi työntekijän niin toivoessa sijaita myös kotona tai kotipaikkakunnalla. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työssä on 6 kk:n koeaika ja palkka on enintään 3400 €/kk.

Lisätietoja antaa järjestöpäällikkö Marjo Salmela, marjo.salmela@kansalaisareena.fi ja 044 972 0754 (varmimmin pe 30.4., pe 7.5. ja ke 12.5.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse otsikolla ”Hakemus projektipäälliköksi” maanantaihin 17.5. klo 16.00 mennessä toiminnanjohtaja Anne Porthénille osoitteeseen anne.porthen@kansalaisareena.fi. Haastattelut pidetään 26.5. ja tarvittaessa 3.6.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan