Hyppää sisältöön

Kansalaisareena hakee viestintäkoordinaattoria vapaaehtoistoiminnan ennakoinnin hankkeeseen

Haluatko auttaa viestinnällä muotoilemaan vapaaehtoistoiminnan tulevaisuutta?

Kansalaisareena etsii viestintäkoordinaattoria ajalle 1.3.2022–31.12.2024 hankkeeseen, jonka tarkoituksena on tehdä demokraattisen ennakointityön kautta vapaaehtoistoiminnasta tulevaisuuskestävää. Työ on osa-aikainen 60 % ja sopii esimerkiksi vastavalmistuneelle. Työ alkaa maaliskuussa sopimuksen mukaan.

Hankkeessa pilotoidaan ennakointityökaluja ja herätetään tulevaisuusajattelua järjestöjen, kuntien ja moninaisten ihmisten kanssa. Parhaat ennakointityökalut kootaan yhteen. Viestinnällä, verkostotyöllä ja koulutuksella ennakointityö juurrutetaan kiinteäksi osaksi vapaaehtoistoiminnan kenttää sekä järjestö- ja julkisen sektorin yhteistyötä.

Viestintäkoordinaattorina vastaat hankkeen viestinnästä. Toteutat viestintää monipuolisesti eri viestintäkanavissa. Seuraat myös viestinnän vaikuttavuutta. Toimit tarvittaessa fasilitoinnin, koulutussuunnittelun ja sidosryhmäyhteistyön tukena yhdessä tulevaisuusmuotoilijan kanssa.

Työssä menestyminen edellyttää viestinnän keskeisimpien työkalujen hallintaa, valmiuksia viestinnän palvelumuotoiluun ja verkkosivujen suunnitteluun sekä riittävää teknistä osaamista webinaarien järjestämiseen. Kykenet tuottamaan selkeää ja ymmärrettävää sisältöä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai vankkaa työkokemusta viestinnästä, vahvaa kiinnostusta tulevaisuustutkimukseen ja ennakointityöhön sekä erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Työssä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä paloa työpari- ja tiimityöhön. Järjestökentän ja/tai julkisen sektorin tuntemuksesta on suurta etua.

Läheisenä työparinasi toimii hankkeeseen valittava tulevaisuusmuotoilija. Tiiviinä tukenasi on koko Kansalaisareenan asiantunteva työyhteisö.

Tarjoamme merkityksellisen työn, innostuneen työyhteisön sekä näköalapaikan vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen. Arvostamme myös työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Kansalaisareenassa on joustava etätyökäytäntö ja mahdollisuus muotoilla työtä omannäköiseksi. Työtä voi toteuttaa suureksi osaksi etätyönä. Kansalaisareenalla on esteetön toimitila Kalliolan Setlementtitalolla Helsingissä, os. Sturenkatu 11, mutta työpiste voi työntekijän niin toivoessa sijaita myös kotona.

Palkka määräytyy Sosiaalialan järjestöjen TES:n ja Kansalaisareenan palkkarakenteen mukaan. Tehtävä sijoittuu TES:n vaativuusryhmä 5:een. Palkan muodostumisessa huomioidaan tehtävään soveltuva erityisosaaminen. Koeaika on 6 kk.

Lisätietoja antaa järjestöpäällikkö Marjo Salmela, marjo.salmela@kansalaisareena.fi ja 044 972 0754 (varmimmin 8.2. klo 12-16 / 17.2. klo 9-14) ja toiminnanjohtaja Anne Porthén, anne.porthen@kansalaisareena.fi ja 050 5510057 (varmimmin 11.2. klo 11-12 / 15.2. klo 10-11).

Lähetä hakemus ja ansioluettelo samassa tiedostossa sähköpostitse otsikolla ”viestintäkoordinaattori” maanantaihin 21.2. klo 16.00 mennessä toiminnanjohtaja Anne Porthénille osoitteeseen anne.porthen@kansalaisareena.fi. Haastattelut pidetään 3.3.2022.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan