Hyppää sisältöön

Kansalaisareenan kotisivut ovat uudistuneet

Kansalaisareenan uudet WordPress-pohjaiset kotisivut julkaistiin kesäkuun lopussa. Kotisivujen ulkoasun ja teknisen toteutuksen suunnitteli turkulainen viestintätoimisto Telakka.

Uudet kotisivut tarjoavat kompaktia ja helposti lähestyttävää tietoa vapaaehtoistoiminnasta ja innostavat suurta yleisöä vapaaehtoistoimintaan ja vertaistukeen. Kotisivut palvelevat entistä paremmin myös vapaaehtoistoiminnan kehittäjiä, vertaistoiminnan ammattilaisia, tutkijoita, opiskelijoita ja muita sidosryhmiä kokoamalla vapaaehtoistoiminnan kentän tutkimuksen, ajankohtaiset tapahtumat sekä uutiset toimintaympäristön kehityksestä.

Sivustouudistuksen myötä on luovuttu erillisistä kampanjasivuista, joten Vapaaehtoisten päivä- ja Vuoden vapaaehtoinen -kampanjoilla sekä Vapaaehtoistoiminnan messuilla on omat sivunsa Osallistu-välilehdellä. Ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat löytyvät Ajankohtaista -välilehdeltä. Tutkimus- ja tietoresurssit on sijoitettu Aineistoa-välilehdelle. Tiedot Kansalaisareenan toiminnasta löytyvät kootusti Tietoa meistä -välilehdeltä.

Kehitämme sivuja ja lisäämme materiaalia edelleen. Otamme mielellään vastaan palautetta ja aineistovinkkejä: katja.reinikainen(at)kansalaisareena.fi ja marjo.salmela(at)kansalaisareena.fi.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan