Hyppää sisältöön

Årets frivillig

Årets frivillig sökes

Den sjunde Årets frivillig -kampanjen startar 17.08.2020. Medborgararenan söker en person som kan ha fungerat som frivillig länge eller en inspirerande nybörjare inom frivilligverksamheten, som ska utses till Årets frivillig. Hen kan vara frivillig i vilket område eller vilken bransch som helst och var som helst i Finland. Årets frivillig kan också vara en viktig kraft i sitt samhälle, en som är utmärkt på att sporra andra, en påhittig utvecklare av verksamheten eller en som på något annat sätt är en framstående frivillig. En person som också är betalt för sitt frivilliga arbete kan inte väljas som Årets frivillig.

Föreslå en mottagare av priset

Vem som helst – både en person och ett samfund – kan nominera en mottagare till Årets frivillig-pris. I kampanjen belönas en person, så grupper eller enskilda insatser kan inte nomineras. Nomineringstiden är 17.8.–17.9.2020.

Medborgararenan presenterar alla Årets frivillig-kandidater på sin webbplats under tiden 1.10.–31.10.2020, och då kan alla rösta sin favorit.

Rösta nu!

Årets frivillig belönas i December

Efter omröstningen väljer ett prestigefullt råd en mottagare för priset bland de tio kandidater som har fått mest röster. Årets frivillig belönas 4.12.2020. Mottagaren av priset fungerar under nästa år som en ambassadör för frivilligverksamhet.

Målet med kampanjen är att höja frivilligverksamhetens uppskattning och synlighet.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan