NivelverkkoNivelverkko – asiantuntijaluennot verkossa

Nivelverkko on Turun Seudun Nivelyhdistyksen toteuttama RAY:n rahoittama hanke vuosille 2014 ja 2015. Hankkeen päätavoitteena on kehittää viestintäteknologian keinoin innovatiivisia toimintatapoja, joiden avulla annetaan neuvontaa ja ohjausta nivelterveyden edistämiseksi.Kansalaisareenan jäsen

Hankkeen suurelle yleisölle näkyvä osa on Nivelverkko-verkkosivusto osoitteessa www.nivelverkko.fi. Sivusto tarjoaa kaikille internetin käyttäjille mahdollisuuden hyötyä nivelyhdistyksen järjestämien asiantuntijaluentojen arvokkaasta annista. Luennot ovat pääsääntöisesti nähtävissä suorina lähetyksinä ja verkon kautta osallistuvilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijalle esimerkiksi normaalilla tekstiviestillä tai Viestiseinän® kautta. Luennot tallennetaan sivustolle myöhemmin katseltaviksi. Katseluun ja kuunteluun tarvitaan tavallinen kaiuttimilla/kuulokkeilla varustettu tietokone, tablet-tietokone tai älypuhelin sekä internet-yhteys.

Vuoden 2015 aikana kokeillaan erityyppisiä interaktiivisempia luentoja pienempien ryhmien kanssa. Mukaan tulee myös kaksisuuntainen kuva- ja ääniyhteys. Näitä luentoja ei tallenneta eikä näytetä julkisesti.

Kohderyhmän tekninen osaaminen otetaan huomioon ja halukkaille järjestetään opastusta luennoille osallistumiseen. Hankkeen puitteissa järjestetään myös koulutusta vapaaehtoisille tietotekniikan vertaisohjaajina toimimista varten.

Verkkoluennot ovat kaikkien vapaasti käytettävissä esimerkiksi ohjelmanumeroina yhdistysten tai erilaisten kerhojen tapaamisissa. Katsottavissa olevat luennot ja suorien luentolähetysten aikataulu löytyvät internetissä osoitteessa www.nivelverkko.fi.

Lisätietoja: Projektivastaava Kai Mäkelä info(at)nivelverkko.fi  / 045 320 3980