Hyppää sisältöön

Vaikuttajaverkosto

Kansalaisareenan vaikuttajaverkosto kokoaa valtakunnallisesti eri järjestöjen vaikuttajia yhteen. Vaikuttajat toimivat pääosin järjestöjen tai vapaaehtoistoiminnan johtotehtävissä.

Vaikuttajaverkoston tavoitteena on edistää vapaaehtoistoiminnan toimintaedellytyksiä suomalaisessa yhteiskunnassa. Verkostossa käydään vuoropuhelua vapaaehtoistoiminnan kentällä toimivien vaikuttajien kesken, jaetaan tietoa ja kokemuksia sekä viedään yhdessä eteenpäin vaikuttamisviestejä. Verkostossa on tällä hetkellä yli 70 vaikuttajaa ja se kokoontuu vuoden 2024 aikana maanantaisin klo 14-15.30 seuraavina ajankohtina: 29.1., 26.2., 25.3., 22.4., 27.5., 26.8., 23.9., 28.10. ja 25.11. Jokaisessa tapaamisessa on alustus toivottuun aiheeseen ja keskustelu.

Liity mukaan verkostoon olemalla yhteydessä toiminnanjohtaja Anne Porthéniin, anne.porthen@kansalaisareena.fi tai järjestöpäällikkö Marjo Salmelaan, marjo.salmela@kansalaisareena.fi. Kerro viestissäsi, mistä järjestöstä tulet ja miten vaikuttaminen näkyy työssäsi.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan