Hyppää sisältöön

Vapaaehtoistyö.fi

Vapaaehtoistyö.fi on valtakunnallinen vapaaehtoistehtäviä välittävä verkkopalvelu, jota kehittää ja hallinnoi Kansalaisareena ja Kirkkopalvelut ry. Vapaaehtoistyö.fi tarjoaa kohtaamispaikan vapaaehtoistehtävien tarjoajille ja vapaaehtoisille: palvelussa voit ilmoittaa avoimista vapaaehtoistehtävistä ja ilmoittautua niihin.

Haluatko ilmoittaa avoimia vapaaehtoistehtäviä?

Vapaaehtoistyö.fi-palvelussa tehtäviä voivat ilmoittaa kunnat, kaupungit, järjestöt, seurakunnat ja muut yleishyödylliset toimijat ja yhditykset. Palveluun on helppo rekisteröityä, ja voit valita käyttöösi maksuttoman perusversion tai laajan maksullisen version. Tutustu palvelun eri versioihin täältä.

Vapaaehtoistyö.fi-tiimi järjestää tarvittaessa maksuttomia käyttökoulutuksia kaikille käyttäjille. Jos tarvitset apua tai haluat antaa palautetta, ota yhteyttä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@vapaaehtoistyo.fi

Siirry ilmoittamaan avoimista vapaaehtoistehtävistä ja löytämään uusia vapaaehtoisia.

Haluatko löytää uusia vapaaehtoistehtäviä?

Vapaaehtoistyö.fi-palvelusta löydät helposti uusia kiinnostavia vapaaehtoistehtäviä. Tehtäviä voi etsiä paikkakunnan ja eri teemojen mukaisesti. Palvelusta pääset myös lukemaan tehtävien tarjoajien ja vapaaehtoisten kokemuksia vapaaehtoistoiminnasta.

Siirry etsimään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä.

Katso alta verkkopalvelun toimintaa esittelevä video.

Kaipaatko lisätietoa palvelusta? Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@vapaaehtoistyo.fi

TAI

Satu Puolitaival, projektikoordinaattori Kansalaisareena ry
satu.puolitaival(at)kansalaisareena.fi, puh. 045 640 8004

Seuraa Vapaaehtoistyö.fi:tä somessa

Facebook
Instagram – @vapaaehtoistyo.fi
Twitter

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan