Hyppää sisältöön

Liity jäsenjärjestöksi

Tule luomaan kanssamme yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa.

Vapaaehtoistoiminta on keskeinen osa suomalaista järjestötoimintaa. Kansalaisareenan jäsenjärjestönä olet mukana tekemässä vapaaehtoistoiminnasta vielä vaikuttavampaa.

Kansalaisareena vaikuttaa yhteiskunnallisesti, jotta vapaaehtoistoiminnan arvo tunnistetaan päätöksenteossa ja toimintaan osallistumisesta tehdään yhä helpompaa. Toivomme jäsenjärjestöiksi ja -yhteisöiksi toimijoita vapaaehtoistoiminnan kaikilta aloilta ja yhteiskunnan eri sektoreilta. Tavoitteenamme on edustaa vaikuttamistyössä mahdollisimman kattavasti vapaaehtoistoiminnan kenttää ja tuoda yhdessä kentän tarpeita päättäjien tietoon.

Kasvatamme vapaaehtoistoiminnan järjestäjien edellytyksiä tarjota monimuotoisempaa ja saavutettavampaa vapaaehtoistoimintaa. Tutustu palveluihimme:

Edistämme viestinnällä vapaaehtoistoiminnan houkuttelevuutta vaikuttamisen ja yhteiskunnallisen osallistumisen muotona. Viestimällä yhdessä jäsenjärjestöjemme kanssa kerromme vapaaehtoistoiminnan monista muodoista potentiaalisille vapaaehtoisille ja nostamme vapaaehtoistoiminnan merkitystä esille yhteiskunnallisessa keskustelussa. Jäsenjärjestöt voivat hyödyntää viestintäkanaviamme myös oman näkyvyytensä edistämiseksi.

Kansalaisareena toimii ja vaikuttaa vankan asiantuntemuksen pohjalta. Kokoamme tietoa, teemme tutkimuksia ja tarjoamme neuvontaa, jotta vapaaehtoistoiminnan järjestäjillä olisi käytössään ajantasaisin tieto.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä tai toiminnastamme, voit aina olla yhteydessä järjestöpäällikkö Marjo Salmelaan, marjo.salmela(a)kansalaisareena.fi.

Tutustu jäseniimme täältä.

Hae jäsenjärjestöksi tai -yhteisöksi!

Kun olet täyttänyt lomakkeen, saatte yhteydenoton Kansalaisareenalta ja tietonne liitetään Kansalaisareenan jäsenrekisteriin. Jäsenrekisteriä tarvitaan, jotta voimme tiedottaa yhdistyksen kokouksista sekä lähettää jäsenmaksulaskuja. Käsittelemme tietojanne luottamuksellisesti ja pidämme huolta tietoturvasta. Teillä on oikeus tarkistaa ja muuttaa tietoja. Teillä on myös oikeus milloin vain irtisanoa jäsenyytenne, jolloin tietonne poistetaan jäsenrekisteristä kokonaan. Tietosuoja-asioista kerrotaan tarkemmin jäsenrekisterin tietosuojaselosteessa.

  Jäsenmaksuluokka (*)

  Rekisteröidyn yhdistyksen jäsenmäärä tarkoittaa Kansalaisareenan jäsenyhdistykseen suoraan tai
  välillisesti kuuluvien henkilöjäsenten määrää.

  Mitä kautta saitte tietoa Kansalaisareenan jäsenyydestä?

  Jaa somessa:
  Takaisin sivun yläreunaan