Hyppää sisältöön

Yhteisöjäsenyys

Kansalaisareenan jäsenyhteisöinä on niin valtakunnallisia liittoja, alueellisia vapaaehtoistoiminnan keskuksia, paikallisyhdistyksiä, seurakuntia kuin yrityksiäkin. Jäsenyhteisömme edustavat lähes kaikkia vapaaehtoistoiminnan eri toimialoja sosiaali- ja terveysalasta liikuntaan, kulttuuriin, ympäristöön, eläinoikeuksiin ja globaalivastuuseen.

Tutustu jäsenyhteisöihin

Kansalaisareenan tavoitteena on parantaa vapaaehtoistoiminnan asemaa poliittisessa päätöksenteossa. Kutsumme jäsenyhteisöjä mukaan vaikuttamistyöhön ja vaikuttamisviestintään sekä vapaaehtoistoiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen. Viritämme mielellämme yhteisiä hankkeita tai kokeiluja jäsenyhteisöjen kanssa ja tarjoamme asiantuntemustamme vapaaehtoistoiminnasta.

Jäsenyhteisöt ovat myös aktiivisesti mukana Kansalaisareenan kampanjoissa. Toteutamme jäsenyhteisöjen kanssa yhteistä viestintää ja tarjoamme näkyvyyttä Kansalaisareenan viestintäkanavissa. Maksuton vapaaehtoistyö.fi -sivusto on jäsenyhteisöjen käytössä ja tarjoamme sivuston käyttöön koulutusta. Kaikki vapaaehtoisten parissa työkseen toimivat voivat liittyä Kansalaisareenan koordinoimaan Valikkoverkostoon.

Hae yhteisöjäseneksi!

Kun olet täyttänyt lomakkeen, saatte yhteydenoton Kansalaisareenalta ja tietonne liitetään Kansalaisareenan jäsenrekisteriin. Jäsenrekisteriä tarvitaan, jotta voimme tiedottaa yhdistyksen kokouksista sekä lähettää jäsenmaksulaskuja. Käsittelemme tietojanne luottamuksellisesti ja pidämme huolta tietoturvasta. Teillä on oikeus tarkistaa ja muuttaa tietoja. Teillä on myös oikeus milloin vain irtisanoa jäsenyytenne, jolloin tietonne poistetaan jäsenrekisteristä kokonaan. Tietosuoja-asioista kerrotaan tarkemmin jäsenrekisterin tietosuojaselosteessa

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

    Jäsenmaksuluokka (*)

    Jaa somessa:
    Takaisin sivun yläreunaan