Hyppää sisältöön

Hiiop! Ota koppi vapaaehtoistyöstä Helsinki-päivänä

Helsinki-päivän kunniaksi helsinkiläisiä kannustetaan antamaan aikaa vapaaehtoisena ja tekemään hyvää yhdessä. Eri pituisia vapaaehtoistehtäviä voi etsiä kaikille avoimen vapaaehtoistyön kohtaamispaikan, Hiiop100.fi:n avulla teeman, paikan ja ajankohdan mukaan.

Helsinkiläiset voivat myös itse järjestää vapaaehtoistempauksia. Hiiop100.fi-sivustolla kuka tahansa voi ilmoittaa vapaaehtoistehtävän, johon tarvitsee apukäsiä ja kutsua helsinkiläiset mukaan.

Vapaaehtoiseksi voi lähteä useampaan Helsinki-päivän tapahtumaan, kuten esimerkiksi ikäihmisten Suomi 100 -juhliin tai Puu-Vallilan lasten katubileisiin. Tapahtumia päivittyy jatkuvasti Hiiop100.fi-sivustolle. Tehtävä-osioon pääset tästä. Esimerkkejä tehtävistä:

Puu-Vallilan lasten katubileisiin Jope Järkkäriksi? Lue lisää täältä.          

Puu-Vallilan lasten katubileisiin Rouva ja Herra Jantuseksi? Lue lisää täältä.

Puu-Vallilan lasten katubileisiin liikennemies ”Enska” Itkoseksi? Lue lisää täältä.

Senioreiden Suomi 100 -säpinöihin? Lue lisää täältä.

Vuodata vapaaehtoistarinasi kirjoitustyöpajassa. Lue lisää täältä.

Helsinki-päivän lipaskeräys-tempaus sotiemme veteraanien hyväksi. Lue lisää täältä.

Lahjoitusten lajittelua ja hyllytystä Hope ry:llä. Lue lisää täältä.

Hiiop100.fi on osa OPn lahjaa satavuotiaalle Suomelle: 100 vuotta vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoisteema on osa OP Helsingin ja Helsingin kaupungin yhteistyötä, jossa tahot haluavat viestiä, että Helsinki on meidän kaikkien yhteinen. Myös OPlaiset juhlivat Helsinki-päivää vapaaehtoisteemalla ja jalkautuvat vapaaehtoistehtäviin ympäri kaupunkia. Itsenäisyyden juhlavuotena tavoitteena on kutsua kaikki suomalaiset vapaaehtoistyöhön sadan vuoden edestä.


Etsi lisää vapaaehtoistehtäviä Hiiop.fi:stä.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan