Hyppää sisältöön

Kansalaisareena etsii järjestöassistenttia

Kansalaisareena hakee järjestöassistenttia määräaikaiseen tehtävään vuoden 2022 loppuun asti/STEAn avustuspäätöksen mukaisesti. Työaika on kokoaikainen 37,5 h/vko ja koostuu mielenkiintoisista tehtävistä vapaaehtoistoimintaa edistävässä kattojärjestössä.

Tehtäväsi on tärkeä, sillä osaamisellasi tuet koko Kansalaisareenan henkilöstöä ja johtoa. Järjestöassistentti työskentelee tiiviisti jäsenjärjestöjen, verkostojen ja sidosryhmien kanssa. Pääasialliset tehtävät ovat jäsenrekisteriin liittyvät kokonaisuudet, hallintoon liittyvät asiat, kuten sähköinen asiakirjahallinto, sähköpostilistojen ylläpito, laskutus ja minikilpailutukset sekä kokous- ja matkajärjestelyt.

Olet merkittävässä roolissa sujuvoittamassa Kansalaisareenan/Valikkoryhmien webinaarien ilmoittautumisten hallintaa, ja toimit niissä teknisenä tukena. Toivomme sinulla olevan osaamista myös viestinnän, markkinoinnin ja saavutettavuuden osalta, sillä meillä pääset myös oikolukemaan, editoimaan ja tekemään Kansalaisareenan verkkoviestintää.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme myös erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme ruotsin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, organisointi- ja työyhteisötaitoja sekä palveluhenkisyyttä. Olethan työotteeltasi tarkka ja järjestelmällinen sekä omaat hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme merkityksellisen työn, innostuneen työyhteisön sekä näköalapaikan vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen. Arvostamme myös työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Kansalaisareenassa on joustava etätyökäytäntö ja mahdollisuus muotoilla työtä omannäköiseksi. Työtä voi toteuttaa suureksi osaksi etätyönä. Kansalaisareenalla on esteetön toimitila Kalliolan Setlementtitalolla Helsingissä, os. Sturenkatu 11, mutta työpiste voi työntekijän niin toivoessa sijaita myös kotona.

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työssä on 6 kk:n koeaika ja tehtävä sijoittuu TES:n vaativuusryhmä 5:een. Tehtävä on määräaikainen vuodelle 2022/STEAn avustusesityksen mukaan. Työ alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Anne Porthén, anne.porthen@kansalaisareena.fi, puh. 050 5510057 ja aluetoiminnan päällikkö Pinja Nieminen, pinja.nieminen@kansalaisareena.fi, puh. 050 66627. Lisätietoja voi kysyä: Anne 22.12. ja 29.12. klo 15–16 ja Pinja 3.1. ja 5.1. klo 12–15.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse otsikolla ”Hakemus järjestöassistentiksi” maanantaihin 11.1.2022 klo 16.00 mennessä toiminnanjohtaja Anne Porthénille osoitteeseen anne.porthen@kansalaisareena.fi. Haastattelut pidetään 14. ja 18. tammikuuta.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan