Hyppää sisältöön

Kansalaisareena etsii projektisuunnittelijaa

Kansalaisareena ry etsii projektisuunnittelijaa toimintoon, jossa kehitetään vapaaehtoistyön digitaalista alustaa vapaaehtoistyön kysynnän ja tarjonnan kohtaamisen edistämiseen.

Alustan kehitystyön tarkoituksena on saada vapaaehtoistyö.fi ja Hiiop100.fi -alustojen parhaat käytännöt yhdeksi sivustoksi.

Työsuhde on määräaikainen 1.4.2020–31.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Toiminnon rahoitus tulee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen avustuksista ja työsuhteen jatkuminen on ehdollinen vuosittain päätettävän rahoituksen jatkumisen kanssa. Työaika on 37,5 h/vko.

Odotamme sinulta
– soveltuvaa korkeakoulututkintoa
– kokemusta kehittämistoiminnasta
– kokemusta kouluttajana toimimisesta ja esiintymisvalmiutta
– kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että työparina
– kykyä ja rohkeutta verkostoitua
– kokemusta ja osaamista viestinnästä /markkinointiviestinnästä sekä sosiaalisessa mediassa toimimisesta
– ymmärrystä verkkoalustojen kehittämisestä
– matkustusvalmiutta
– järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan tuntemusta

Työpaikka sijaitsee Helsingissä, os. Sturenkatu 11. Kehittämistyötä toteutetaan yhteistyössä Kirkkopalvelut ry:n Järvenpään yksikön kanssa.

Tarjoamme näköalapaikan vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen. Kansalaisareena on elämäntilanneystävällinen työpaikka, ja pyrimme sopimaan tarvittavista työsuhteeseen liittyvistä joustoista.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Elina Varjonen elina.varjonen@kansalaisareena.fi ja puhelimitse 0442400051 varmimmin pe 6.3. ja ke 11.3. Lähetä hakemus ja ansioluettelo perjantaihin 13.3. klo 16 mennessä elina.varjonen@kansalaisareena.fi.

Kansalaisareena ry on vapaaehtoistoiminnan yhteiskunnallinen vaikuttaja Suomessa. Tavoitteenamme on luoda edellytyksiä vapaaehtoistoiminnan määrän ja laadun parantamiseksi.
www.kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan