Hyppää sisältöön

Kansalaisareena hakee järjestöassistenttia

Kansalaisareena ry hakee järjestöassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. 

Työaika on kokoaikainen 37,5 h/vko ja koostuu mielenkiintoisista tehtävistä vapaaehtoistoimintaa edistävässä kattojärjestössä. 

Tehtäväsi on tärkeä, sillä osaamisellasi tuet koko Kansalaisareenan henkilöstöä ja johtoa. Järjestöassistentti työskentelee tiiviisti jäsenjärjestöjen, verkostojen ja sidosryhmien kanssa.  

Pääasiallisia tehtäviä ovat monipuolinen sisällöntuotanto järjestön sosiaalisen median kanaviin sekä yhdistyshallinto ja hallinnolliset työt kuten sähköpostilistojen ylläpito, laskutus ja tietosuoja-asiat. 

Olet merkittävässä roolissa sujuvoittamassa Kansalaisareenan ja valikkoryhmien webinaarien tapahtumahallintaa ja toimit niissä teknisenä tukena. Toivomme sinulla olevan osaamista myös saavutettavaan viestintään ja markkinointiin.  

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme myös erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme ruotsin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, organisointi- ja työyhteisötaitoja sekä palveluhenkisyyttä. Olethan työotteeltasi tarkka ja järjestelmällinen sekä omaat hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia. 

Kansalaisareenassa on joustava etätyökäytäntö ja mahdollisuus muotoilla työtä omannäköiseksi. Tarjoamme merkityksellisen työn, innostuneen työyhteisön sekä näköalapaikan vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.kansalaisareena.fi 

Työtä voi toteuttaa suureksi osaksi etätyönä. Kansalaisareenalla on esteetön toimitila Kalliolan Setlementtitalolla Helsingissä, os. Sturenkatu 11, mutta työpiste voi työntekijän niin toivoessa sijaita myös kotona. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työssä on 6 kk:n koeaika ja tehtävä sijoittuu TES:n vaativuusryhmä 5:een. Palkka sijoittuu välille 2400–3000 €. 

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Anne Porthén, anne.porthen@kansalaisareena.fi  ja 050 5510057 ja aluetoiminnan päällikkö Pinja Nieminen, pinja.nieminen@kansalaisareena.fi ja 050 66627. 

Lisätietoja voi kysyä mieluiten sähköpostilla. 

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse otsikolla ”Hakemus järjestöassistentiksi” perjantaihin 15.9. klo 16 mennessä toiminnanjohtaja Anne Porthénille osoitteeseen anne.porthen@kansalaisareena.fi  Haastattelut pidetään 18.9.2023.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan