Hyppää sisältöön

Kansalaisareena hakee tapahtumakoordinaattoria

Haluatko kehittää arvokasta vapaaehtoisuutta? – Kansalaisareena hakee tapahtumakoordinaattoria

Etsimme tapahtumakoordinaattoria suunnittelemaan ja toteuttamaan Kansalaisareenan järjestämiä kehittämisseminaareja, kampanjoita ja muita tapahtumia. Tehtävään kuuluu tapahtumien ohjelman suunnittelua ja käytännön toteutusta, viestintää ja taloushallintoa.

Tapahtumasuunnittelu on tiimityötä, jota tehdään vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreiden valikkoverkostojen suunnittelijan ja muiden Kansalaisareenan työntekijöiden kanssa.

Tapahtumakoordinaattorilta odotamme soveltuvaa koulutusta (esim. AMK) sekä kokemusta tapahtumien ja kampanjoiden järjestämisestä.  Eduksi luemme kokemuksen monikanavaisesta viestinnästä (esim. sosiaalinen media, mielipidekirjoitukset) ja taloushallinnosta.  Kokemus ja ymmärrys vapaaehtois- ja vertaistoiminnasta sekä järjestötyöstä on välttämätöntä.

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällistä toimintaotetta ja sujuvaa suomen kielen osaamista sekä riittävää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Työsuhde on 12 kk:n määräaikaisuus. Työaika on 37,5 h/viikko ja palkka 2715 euroa/kk. Tehtävä on uusi ja valitun henkilön toivotaan aloittavan mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi ja CV pdf-muodossa pe 16.2.2018 klo 9.00 mennessä osoitteeseen leo.stranius(at)kansalaisareena.fi ja kirjoita viestin otsikoksi: Tapahtumakoordinaattori. Työhaastattelut pyritään järjestämään 19.2. alkavalla viikolla Helsingissä.

Kansalaisareenaan haetaan myös vapaaehtoistoiminnan suunnittelijaa.

 

Lisätietoja:

 

– Toiminnanjohtaja Leo Stranius: leo.stranius(at)kansalaisareena.fi, puh. 040-754 7371

– Suunnittelija Pinja Nieminen: pinja.nieminen(at)kansalaisareena.fi, puh. 050-666 27

 

Kansalaisareena on vapaaehtoistyön informaatio- ja kehittämiskeskus, joka edistää vapaaehtoista ja omaehtoista toimintaa, vertaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Kansalaisareena on ainoa kaikkien vapaaehtoistoimijoiden edunvalvoja Suomessa. Lisätietoja järjestöstä: www.kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan