Hyppää sisältöön

Kansalaisareena ry uudisti visuaalisen ilmeensä ja verkkosivunsa

Vapaaehtoistoiminnan kattojärjestö Kansalaisareena ry uudisti visuaalisen ilmeensä ja verkkosivunsa. Ilmeen ja verkkosivujen toteuttajana oli viestintätoimisto Muuks Creative.

“Brändiä raikastettiin uudistuksen myötä, minkä lisäksi väripalettia laajennettiin vastaamaan paremmin järjestömme tarpeita. Logomme sai uuden muodon ja vihreän värin, jotka tulevat jatkossa olemaan näkyvästi esillä kaikissa viestintämateriaaleissamme. Tavoitteemme on luoda yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa. Tämän tavoitteen apuvälineinä myös uusi ilme ja logo toimivat. Tällä ilmeellä lähdemme myös kohti 30-vuotisjuhlavuottamme 2023 – upea vuosi edessä!” iloitsee uudistusprojekteja niiden loppuvaiheissa johtanut viestintäpäällikkö Liisa Kontunen.

Uusi visuaalinen ilme näkyy jo Kansalaisareenan verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Uudet nettisivut ovat entistä saavutettavammat ja niissä – kuten myös Kansalaisareenan uusissa fonteissa – on kiinnitetty erityistä huomiota selkeyteen ja esteettömyyteen.

Kansalaisareenan uudet logot löytyvät verkkosivuilta.

Voit tutustua tästä myös graafiseen ohjeistukseen.

Lisätiedot:

Liisa Kontunen
Viestintäpäällikkö
044 590 0398
liisa.kontunen@kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan