Hyppää sisältöön

Kansalaisareenalta uusi julkaisu Nuorten vapaaehtoistoiminnan kehittäminen

Valikkotoiminnan julkaisusarjan uusin artikkelikokoelma käsittelee nuorten vapaaehtoistoiminnan kehittämistä. 20 kirjoittajaa ja 13 artikkelia avaavat sitä, millä keinoin vapaaehtoistoiminnasta voi tehdä nuoria kiinnostavaa ja mitä nuorten osallistaminen antaa vapaaehtoistoiminnalle.  

Artikkelit käsittelevät muun muassa sosiaali- ja terveysjärjestöjen vapaaehtoistoimintaa sekä ympäristön- ja eläintensuojelua sekä globaalivastuujärjestöjen toimintaa. Myös maahanmuuttajanuorten toimintaa sivutaan. 

Idea julkaisuun syntyi Kansalaisareenan omasta Jep – Nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta -kehittämishankkeesta. Hankkeen tavoitteena on parantaa nuorten mahdollisuuksia toimia heitä itseään kiinnostavissa ja aitoa osallisuutta tarjoavissa vapaaehtoistehtävissä. Kehittämistyötä tehdään yhteistyössä niin nuorten kuin vapaaehtoistoimintaa tarjoavien organisaatioiden kanssa.  

Jep-hanke kannustaa kaikkia lukemaan julkaisun ja saamaan vinkkejä nuorten vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen. Tervetuloa myös Nuorten vapaaehtoistoiminnan kehittäjät -verkostoon Facebookiin keskustelemaan lisää aiheesta! 

Lue julkaisu tästä

Voit tilata painetun version itsellesi 18 euron hintaan. Tilauslomake.

Lisätiedot ja kysymykset:

Pinja Nieminen, aluetoiminnan päällikkö, pinja.nieminen(at)kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan