Hyppää sisältöön

Kansalaisareenan syyskokous 12.11.2018: Tehdään Suomesta maailman paras paikka vapaaehtoistoiminnalle

Kansalaisareenan sääntömääräisessä syyskokouksessa hyväksyttiin uusi strategia, uusi viestintä- ja markkinointistrategia sekä uusi rahoitus- ja varainhankintastrategia vuosille 2019–2022. Syyskokouksessa hyväksyttiin myös toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2019, sääntömuutos yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi hyväksymisestä sekä julkilausuma vapaaehtoistoiminnan saamisesta vahvemmin osaksi oppilaitosten opetusta.

Syyskokouksessa myös valittiin uusia jäseniä Kansalaisareenan hallitukseen vuosille 2019–2020, jotka ovat:

Esa Aunola, Ylivieska, Suomen Kylät ry (henkilökohtainen varajäsen: Sirke Salmela, Turku, Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys / Avustajakeskus), Hanna-Lipasti Raulus, Helsinki, Helsingin seurakuntayhtymä (henkilökohtainen varajäsen: Tapio Myllymaa, Harjavalta, henkilöjäsen) ja Cecilia Bergström, Helsinki, Suomen Sydänliitto (henkilökohtainen varajäsen: Pia Pirhonen, Helsinki, Irti Huumeista ry).

Paljon onnea valituille!

Lisäksi Kansalaisareenan hallituksessa jatkavat (2018–2019) puheenjohtaja Marianne Heikkilä ja hallituksen jäsenet Henrietta Grönlund (varalla Anu Toija) ja Anne Porthén (varalla Antti Rajala).

Kansalaisareena on vapaaehtoistoiminnan yhteiskunnallinen vaikuttaja Suomessa. Luomme edellytyksiä vapaaehtoistoiminnan määrän lisäämiseksi ja laadun kehittämiseksi. Parannamme vapaaehtoistoiminnan saavutettavuutta, monimuotoisuutta, innovatiivisuutta ja näkyvyyttä.

Kansalaisareenan strategia löytyy täältä. Julkilausuma löytyy täältä.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan