Hyppää sisältöön

Kansanedustajia haastetaan kiittämään vapaaehtoisia

Kansanedustajat ja eduskunnan henkilöstö on haastettu Vapaaehtoisten päivän kampanjaan Eduskunnan vapaaehtoistoiminnan tukiryhmä on haastanut kansanedustajat ja eduskunnan henkilöstön osallistumaan Kiitos, olet tärkeä! -kampanjaan. Se on osa YK:n kansainvälistä vapaaehtoisten päivän kampanjaa. Kampanjalla halutaan nostaa vapaaehtoistoimintaa esille ja osoittaa arvostusta ruohonjuuritason toimijoille. Osallistua voi 1.11.2016−20.1.2017.

– Auttamalla ja osallistumalla voi sekä antaa, että saada – ainakin hyvän mielen ja ystäviä. Niitä ei ole koskaan liikaa, sanoo Kokoomuksen kansanedustaja Outi Mäkelä.

Haasteen ovat heti alussa ottaneet vastaan myös Satu Hassi (Vihr.), Eva Biaudet (RKP), Eeva-Johanna Eloranta (SDP), avustaja Kristiina Loikkanen, Satu Taavitsainen (SDP), Markku Rossi (Kesk.), avustaja Mervi Kukkonen ja Ville Tavio (PS).

Haasteen vastaanottaneet kansanedustajat ja eduskunnan henkilöstö lupaavat kiittää vapaaehtoisia lähettämällä Kiitos, olet tärkeä! -kampanjatarroilla varustettuja kortteja alueensa vapaaehtoisille.

Lue lisää haasteesta

Vapaaehtoisten päivä

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan