Hyppää sisältöön

Keuda ja Aatto aloittavat järjestöjohtamisen erikoisammattitutkinnon

Miksi?

Muuttuva toimintaympäristö, erilaiset etätyötavat sekä rahoitusten tulevaisuus haastavat järjestöjen johtajia ja esimiehiä ihan uudella tavalla. Vakuuttava ja vahva järjestötoiminta vaatii johtamiselta jatkuvasti enemmän.

Mitä?

Keuda ja Aatto aloittavat järjestöjohtamisen erikoisammattitutkinnon Keravalla 26.1.2020. 

Miten?

Koulutus on mahdollista suorittaa kokonaan verkon välityksellä. Monimuoto-opinnot on mahdollista suorittaa hybridimallisena, sekä etänä että lähiopetuksessa. Oppisopimus on maksutonta. Tutkinto on suunniteltu toteutettavaksi työn ohessa niin, että tutkinnon osat suoritetaan omaan työhön liittyen integroituneena. Ei siis ylimääräisiä projekteja ja ajankäytön suunnittelua.

Miksi juuri sinä?

Saat uusia näkökulmia sekä ajankohtaista tietoa johtamisesta. Verkostoidut muiden johtajien ja esimiesten kanssa. Ryhmässä vertaisoppimisen ja kokemuspohjaisen hiljaisen tiedon siirtäminen mahdollistuu. Koulutuksessa on myös työnohjauksellinen ja mentoroiva elementti johtajan oman kasvun ja jaksamisen vahvistamiseksi.

Tutkinto soveltuu myös henkilöille, joiden johdettavat ovat vapaaehtoisia, kun vastuualueeseen kuuluu yhdistyksen talous ja toiminnan kehittäminen.

Lisätietoja ja haku:

Hakulinkki Keudan sivuille (sieltä ”järjestöjen esimiehille”) 

Lisätietoja Aatto Creativen sivuilta

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan