Hyppää sisältöön

Kutsu Climate Aid -ilmastoliikkeen julkistamistilaisuuteen 10.10. Eurooppasalissa

Kutsumme kaikki median edustajat Climate Aid -ilmastoliikkeen ja Climate Aid Finland -konsertin julkistamistilaisuuteen 10.10.2019 klo 9-11 Eurooppasalissa (Malminkatu 16, 00100 Helsinki).

Climate Aid -viikko järjestetään 18. – 24.11.2019 ja se huipentuu Climate Aid Finland -konserttiin 23.11.2019 Musiikkitalossa. Konsertti on yleisölle ilmainen monitaiteellinen kokemus ilmastonmuutoksesta. Esiintyjinä ovat mm. 150 vapaaehtoisen orkesterisoittajan ja kuorolaisen orkesteri, jonka teokset välittävät viestejä eri vuosisadoilta.

Climate Aid tarjoaa elämysten lisäksi mahdollisuuden auttaa konkreettisesti. Keräämme pieniä ja suuria lahjoituksia, joilla kasvatetaan hiilivarastoja – soita ja metsiä – Suomeen ja maailmalle. Tämän konkreettisempaa tapaa auttaa yhteistä ilmastoamme on vaikea löytää. 

Climate Aid -liikkeen kotipesä on Kansalaisareena ry ja Climate Aid:n tekijöitä ovat lukuisat aktiiviset henkilöt ja organisaatiot. Liikkeen tukijoita ovat Sitra (päärahoittaja), EK, SAK, STTK, Akava, SOK, Fortum, Helen, Neste, Tieto, Varma, Positive Impact ja Ellun Kanat.

Lisätietoja:

Outi Platan
Climate Aid -tapahtumakoordinaattori

outi.platan@kansalaisareena.fi
044 547 3739

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan