Hyppää sisältöön

Liisa Kontunen Kansalaisareenan viestintäpäälliköksi 

Filosofian maisteri Liisa Kontunen on valittu Kansalaisareena ry:n viestintäpäälliköksi. 

Liisa Kontunen siirtyy tehtävään Vihreät – de Gröna -puolueen digitaalisen viestinnän tiimin vetäjän paikalta. Aiemmin Kontunen on toiminut Suomen ylioppilaskuntien liitto ry:n viestintäasiantuntijana ja kulttuuritapahtumien viestintätehtävissä. 

–  Tuntuu merkitykselliseltä ja innostavalta aloittaa työt Kansalaisareenassa.  Kansalaisareenassa työskentelee oman alansa rautaisia ammattilaisia, joiden kanssa on hienoa päästä edistämään järjestön vaikuttavuutta ja sen tärkeitä tavoitteita, kuten vapaaehtoistoiminnan yhdenvertaisuuden ja yhteiskunnallisen aseman turvaamista. Ensi vuonna päästään myös tekemään juhlavuoden viestintää, kun Kansalaisareena täyttää 30 vuotta, Kontunen sanoo. 

– Liisalla on vahvaa osaamista Kansalaisareenan monipuoliseen viestinnän strategiseen kehittämiseen ja vaikuttamistyöhön. Tämä onkin oivallinen paikka lähteä tätä osaamista hyödyntämään, kun järjestö rakentaa parhaillaan uutta strategiaa. Viestinnällä on toki tärkeä rooli myös ensi vuonna, kun juhlimme 30-vuotiasta Kansalaisareenaa, iloitsee toiminnanjohtaja Anne Porthén. 

Kansalaisareenan viestintäpäällikkö vastaa järjestön viestinnän koordinaatiosta, strategisesta suunnittelusta sekä mediayhteistyöstä. 

Lisätietoja: 
Viestintäpäällikkö Liisa Kontunen, p. 044 590 0398, liisa.kontunen@kansalaisareena.fi  

Toiminnanjohtaja Anne Porthén, p. 050 551 0057, anne.porthen@kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan