Hyppää sisältöön

Marianne Heikkilä Kansalaisareenan puheenjohtajaksi 1.1.2018 alkaen

Teologian maisteri, pappi, Marianne Heikkilä, 49, Helsingistä valittiin maanantaina 30.10. Kansalaisareenan puheenjohtajaksi. Heikkilä toimii tällä hetkellä Marttaliiton pääsihteerinä sekä useissa kansalaisyhteiskuntaa edistävissä järjestöjen ja arvopohjaisten yritysten hallituksissa sekä ministeriöiden neuvottelukunnissa. Heikkilä on työskennellyt työuransa alusta lähtien yhdistysten, järjestöjen ja keskusliittojen vapaaehtoistoimintaa koordinoivissa johtotehtävissä ja on toiminut Kansalaisareenan hallituksessa vuodesta 2016 alkaen varapuheenjohtajana.

– Kansalaisareena on kehittynyt sen perustamisesta 1993 lähtien ja saavuttanut vankan jalansijan vapaaehtoisten, vertaisten ja kokemusasiantuntijoiden johtavana edunvalvojana, kouluttajana ja verkosto-osaajana luoden jatkuvasti uusia vapaaehtois- ja vertaistoiminnan malleja yhteisöllisyyden vahvistamiseksi yhteiskunnassa. Haluamme jatkaa tätä vaikuttavaa työtä ja viedä järjestöä eteenpäin informaatio- ja kehittämiskeskukseksi, joka luo uusia vertaisuutta ja omaehtoista toimintaa tukevia malleja julkisen ja yksityisen sektorin rinnalle, Heikkilä toteaa.

Kansalaisareenan pitkäaikainen puheenjohtaja DI Markku Vaittinen on johtanut kehittyvää järjestöä vuodesta 2010 ja jättää tehtävänsä tyytyväisenä organisaation saavutuksiin.
Syyskokous muun muassa hyväksyi ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion ja valitsi jäsenet hallituksen erovuoroisten jäsenten tilalle.

Marianne Heikkilän lisäksi vuoden 2018 hallituksessa ovat:
Henrietta Grönlund, Tapio Myllymaa, Anne Porthén, Liisa Reinman, Esa Ylikoski. Varajäseniä ovat Anu Toija, Karita Mod, Antti Rajala, Marja Sillanpää ja Eveliina Nygren.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Leo Stranius, leo.stranius(at)kansalaisareena.fi, p. 040 754 7371

viestintäsuunnittelija Katja Reinikainen, katja.reinikainen(at)kansalaisareena.fi, p. 040 742 2235

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan