Hyppää sisältöön

Neuvontaa aikuiskoulutuksen Erasmus+ -ohjelmaan hakijoille

Aikuiskoulutuksen Erasmus+ -ohjelman KA1 -hakijoiden kyselytunti 11.1. klo 15–16 verkossa

Liikkuvuushankkeiden hakuaika päättyy 2.2.2017 klo 13 Suomen aikaa. Tutustu hakuohjeisiin täällä

Tule hakemaan apua ja vinkkejä viime metrien kinkkisiin kysymyksiin! ”Last-minute” kyselytunnilla käymme läpi osallistujien kysymyksiä, jotka ovat ajankohtaisia hakemuksen viimeistelyvaiheessa. Lähetä mielellään kysymyksesi ennakkoon osoitteeseen grundtvig(at)oph.fi.

Kenelle?

Aikuiskoulutuksen liikkuvuushankkeita voivat hakea aikuiskoulutusorganisaatiot, kuten vapaan sivistystyön oppilaitokset, aikuislukiot, korkeakoulujen täydennyskoulutuskeskukset, museot, kirjastot ja muut kulttuurialan toimijat, vankilat sekä järjestöt.

Ulkomaanjaksoille voivat osallistua aikuiskoulutuksen parissa työskentelevät henkilöt (myös vapaaehtoiset), eivät aikuisopiskelijat.

Neuvontatilaisuuksiin ovat tervetulleita sekä kokeneet hakijat että kansainvälistymistä aloittelevat.

Näin pääset mukaan webinaariin:

Osallistuminen on yksinkertaista ja vaatimustaso tietokoneelle on vähäinen. Periaatteessa tarvitset vain internetselaimen, lisäksi äänentoiston tulee olla päällä. Voit tulla mukaan milloin vain lähetyksen aikana.

1. Avaa verkko-osoite http://cimo.adobeconnect.com/grundtvig

2. Mikäli F-Secure yms. turvaohjelma kertoo, että ”an application tried to act as an Internet server” niin paina “allow” –painiketta.

3. Valitse ”Enter as a Guest”.

4. Kirjoita nimesi ja organisaatiosi. Nimi tulee näkyviin kokousvalikkoon, joten se voi olla esim. etunimi, sukunimi + organisaation nimi.

5. Paina ”Enter Room” –painiketta.

6. Näytölle tulee ”kokoushuone”. Näet liikkuvaa kuvaa kokoustilasta, kalvot, internet-osallistujat, chat-ruudun ja kuulet puheen.

7. Jos yhteys on huono, sammuta muut ohjelmat koneeltasi ja käytä mieluiten langallista verkkoyhteyttä. Tietokoneellasi tulee olla Flash 11.2 ja äänentoiston pitää olla päällä.

8. Kysymyksiä voi esittää chat-ruudun kautta.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan