Hyppää sisältöön

Oikaisu: Mäntsälän Uutisten juttu Vuoden vapaaehtoinen -voittajasta virheellinen

Mäntsälän Uutiset uutisoi lauantaina 13.11.2021 virheellisesti, että Kansalaisareena ry on palkinnut Jari Heikkilän Vuoden 2021 vapaaehtoiseksi. Uutinen on kuitenkin ennenaikainen, koska Vuoden vapaaehtoinen -kampanjan finaalivaihe on edelleen meneillään. Voittaja palkitaan 3.12.2021.

Kansalaisareena ry:n järjestämän valtakunnallisen Vuoden vapaaehtoinen 2021 -kampanjan kärkikymmenikkö on valittu, ja finalistiksi tiensä selvittäneen Jari Heikkilän on virheellisesti Mäntsälän Uutisissa uutisoitu voittaneen Vuoden vapaaehtoinen 2021 -palkinnon.  Uudenmaan pelastuslaitoksen palotarkastajana toimiva Jari Heikkilä on saanut Turvallisuus ja riskienhallinta -lehden arvokkaan tunnustuksen monipuolisesta vapaaehtoistoiminnastaan, ja Mäntsälän Uutisissa on tapahtunut sekaannus näiden kahden palkinnon välillä.

Vuoden Vapaaehtoinen 2021-kampanjassa kampanjan raati kokoontuu seuraavaksi valitsemaan Vuoden vapaaehtoisen kymmenen eniten yleisöääniä saaneen ehdokkaan joukosta. Voittaja julkistetaan ja palkitaan kansainvälisen Vapaaehtoisten päivän alla 3.12.

Kampanjan finalistikymmenikkö on (aakkostettu kotikunnan mukaan): Katri Suhonen Espoosta, Kari Summanen Juvalta, Ilkhom Khalimzoda Jyväskylästä, Tuula Kärnä Kajaanista, Kari Ristola Kouvolasta, Seppo Pyy Kuusamosta, Selim Temiz Loimaalta, Jari Heikkilä Mäntsälästä, Heta Heikkilä Raumalta ja Tony Taipale Seinäjoelta.

Vapaaehtoistoiminnan lähettiläs

Vuoden vapaaehtoinen -kampanjassa haetaan henkilöä, joka voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen.

Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Lisätiedot:

Aluetoiminnan päällikkö Pinja Nieminen, p. 050 66627, pinja.nieminen(at)kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan