Hyppää sisältöön

OP lahjoittaa vapaaehtoistyön välityspalvelu Hiiop100.fi:n Kansalaisareenalle

OP lahjoittaa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi rakennetun vapaaehtoistyön välityspalvelusivusto Hiiop100.fi:n Kansalaisareena ry:lle. Hiiop100.fi-osoitteesta jokainen on voinut löytää itselleen sopivia vapaaehtoistyökohteita, ja sivustolle on voinut myös ilmoittaa vapaaehtoistyökohteita. Viime vuonna sivusto yhdisti kiinnostuneet yli 3000:een vapaaehtoistehtävään, ja sivuston kautta välitettiin vapaaehtoistyötä yli 274 vuoden edestä. Hiiop100.fi-sivuston luominen ja vapaaehtoistyöhön panostaminen olivat OP:n lahja satavuotiaalle Suomelle. 

5.12. vietettävän Vapaaehtoisten päivän kunniaksi OP lahjoittaa Hiiop100.fi-sivuston Kansalaisareena ry:n haltuun.  

– Vapaaehtoistyöllä on yhteiskunnalle valtava arvo, ja jatkamme vapaaehtoistyön tekemistä OP:ssa. Vapaaehtoissivuston päätimme kuitenkin lahjoittaa alan ammattilaisille. Kansalaisareena toimijana edustaa suomalaista kansalaisjärjestökenttää laajasti, ja heillä on vapaaehtoistyöstä jo neljännesvuosisadan kokemus. Yhdessä tekeminen lisää keskinäistä luottamusta ja hyvinvointia, OP Ryhmän viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuuli Kousa sanoo.

Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet voivat jatkossakin löytää heitä kiinnostavat vapaaehtoistyökohteet Hiiop100.fi-sivustolta. Hiiop100.fi-alusta on vastaus muuttuvaan toimintaympäristöön, jossa vapaaehtoistyötä tehdään myös yritysten ja julkisen sektorin kautta ja kanavoimana.

– Vapaaehtoistyötä tehdään yhä enemmän verkossa, järjestöjen ulkopuolella ja lyhytaikaisesti. Olemme iloisia, että voimme tarjota verkkosivuston maksutta kaikkien käyttöön. Haluamme kehittää sivustoa palvelemaan vapaaehtoistyön tekijöitä ja tarvitsijoita entistäkin paremmin, sanoo Kansalaisareenan toiminnanjohtaja Leo Stranius

Lisätiedot: OP:n viestintä, p. 050 523 9904, viestinta@op.fi tai OP Ryhmä, hiiop@op.fi

Leo Stranius, p. 040 754 7371, etunimi.sukunimi@kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan