Hyppää sisältöön

Osallistu ennakoinnin johdantowebinaariin 24.8.

Kiinnostaako tulevaisuus ja yhteiskunnan muutokset? Haluaisitko kasvattaa muutoskyvykkyyttä yhteisössäsi? Kohti tulevaa -hankkeen johdantowebinaari tarjoaa alustuksen ennakointiin ja tulevaisuusajatteluun.

Aika: 24.08.22 klo 09:00-11:00
Paikka: Zoom

Muutosvoimien ja murrosten laaja kirjo haastaa koko yhteiskuntaa – mukaan lukien järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa. Muutosten keskellä meistä jokaisesta voi välillä tuntua toivottomalta ja tulevaisuususko joutuu koetukselle. Ennakointi ja siihen liittyvät taidot tuovat osaamispakkiimme keinoja varautua ja valmistautua tulevaisuuteen. Ennakointi toimii innostavana ja eteenpäin työntävänä käyttövoimana toiminnan ja osaamisen kehittämistyölle.

Webinaarissa käsitellään ennakointia ja tulevaisuusajattelua käytännönläheisesti, ohjaten niiden toimeenpanemiseen omassa yhteisössäsi. Kuulet perusteet siitä, kuinka ennakointia voidaan valjastaa tukemaan ja kasvattamaan järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa.

Tilaisuudessa puhuvat:

  • Mari Tähjä, ennakoinnin asiantuntija, Kohti tulevaa -hankkeen tulevaisuusmuotoilija ja projektipäällikkö, Kansalaisareena
  • Mervi Aalto-Kallio, erityisasiantuntija, Tulevaisuuksien ennakointi järjestöissä, SOSTE
  • Terhi Ylikoski, ennakoinnin asiantuntija, Sitra

Lue ohjelma ja ilmoittaudu: https://link.webropol.com/s/johdantoennakointiin22

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan