Hyppää sisältöön

Osallistu Kansalaisareenan kanssa Suomi toimii -viestintäkokonaisuuteen!

Kansalaisareena osallistuu valtioneuvoston kanslian koordinoimaan Suomi toimii -kokonaisuuteen. Sen tehtävänä on tukea ihmisten ja yhteiskunnan toimintaa ja jaksamista kriisitilanteessa sekä vahvistaa henkistä kriisinkestävyyttä ja resilienssiä viestinnän keinoin. Tavoitteena on antaa tukea ihmisten tunteille, vahvistaa luottamusta oman elämän hallintaan ja tärkeisiin yhteisöihin sekä luoda auttamisen ja tukemisen toimintakanava.

Haastamme nyt jäsenemme ja sidosryhmämme mukaan! Keräämme korona-ajan hyviä käytänteitä vapaaehtoistoiminnassa: Mitä korona-ajan keksintöjä ja uusia toimintatapoja vapaaehtoistoiminnassanne on toteutettu?

Samalla pyydämme ehdotuksianne ja suunnitelmianne siitä, miten vapaaehtoistoiminnan rakenteet saadaan uudelleen täyteen toimintaan pandemian jälkeen.

Jaamme kertomuksia ja tarinoita somessa aihetunnisteella #suomitoimii.

Lähetä napakka kuvauksesi kriisin aikaisesta toiminnastanne sekä mahdollisista suunnitelmistanne pandemian jälkeen osoitteeseen annika.raveala(ät)kansalaisareena.fi. Jos haluat, voit liittää mukaan kuvia, jotka kuvaavat hyvin korona-ajan vapaaehtoistoimintaanne.

Kaikki teot, jotka tukevat meitä ja auttavat jaksamaan, ovat tärkeitä. Ei ole väliä, tekeekö pienesti vai isosti. Suomen satavuotinen historia on menestystarina, ja meidän voimamme on aina ollut kaikista huolehtiminen. Toimitaan nytkin samalla tavalla.

– Valtioneuvoston kanslian Suomi toimii -sivut

Lue lisää viestintäkokonaisuudesta

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan