Hyppää sisältöön

Finnsight 2022 -työpaja: Järjestökentän tulevaisuusvalta

Aika:
3.11.2022
Paikka:
Zoom
Järjestäjä:
Kohti tulevaa -hanke ja Soste

Ilmoittaudu

torstai 3.11. klo 10–12, verkkotilaisuus

Tervetuloa Kansalaisareenan ja SOSTEn järjestämään Finnsight-päivän työpajaan! Aamupäivällä toteutuva työpaja on osa valtakunnallista Finnsight-ennakointifoorumia.

Finnsightin teemana on tänä vuonna tulevaisuusvalta. Tulevaisuusvallalla tarkoitetaan valtaa määritellä tulevaisuusnäkymiä. Työpajoissa tarkastelemme tulevaisuusvallan käyttämistä järjestöissä. Kuka pääsee keskustelemaan tulevaisuuksista, kenen näkemykset otetaan huomioon ja ketä tulevaisuuskuvissa on edustettuina? Kenen ehdoilla järjestötoimintaa kehitetään?

Tulevaisuusvallan äärelle johdattelevat Sosten Mervi Aalto-Kallio ja Erica Mäkipää sekä Kansalaisareenan Mari Tähjä, Anyara Wise ja Heidi Korvela.

Osallistuminen ei edellytä ennakko-osaamista, ja opit työpajan aikana hyödyntämään monipuolista tulevaisuusajattelun työkalua, tulevaisuuskolmiota. Työpajan aikana työskentelemme Miro-valkotaulua käyttäen. Mikäli Miro on sinulle tuntematon työkalu, voit katsoa Osana yhteistä ratkaisua Oy:n tuottaman videokäyttöohjeen klikkaamalla tästä.

Tilaisuus järjestetään Zoom-alustalla. Osallistumislinkki lähetetään ke 2.11.

Ilmoittaudu pe 28.10. mennessä: https://soste.kehatieto.fi/sostekotisivut/ilmoittaudu_tapahtumaan_suppea.aspx?id=3074

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan