Hyppää sisältöön

Kansallinen dialogi: Mistä yhteisön muutosluottamus rakentuu?

Aika:
29.11.2023
Paikka:
Teams
Järjestäjä:
Kohti tulevaa -hanke

Ilmoittaudu

Kohti tulevaa -hankkeen avoimessa tulevaisuusdialogissa keskiviikkona 29.11. klo 13:00-14:30 haetaan näkemystä siihen, millaiset yhteisöt kannattelevat muutosluottamusta ja jäsentensä hyvinvointia.

Uudenlaisten vapaaehtoistoimintojen syntyminen edellyttää yhteisöltä muutoshalukkuutta ja luottamusta ajatella ja sanoittaa nykytilaa uudella tavalla. Toimintojen kehittäminen usein myös vaatii kykyä ottaa vastaan erilaista ajattelua ja toimintatapoja kuin mihin on totuttu.

Kohti tulevaa -hanke haluaa selvittää millaisista elementeistä ja käytänteistä muodostuvat yhteisöt, joissa vallitsee riittävä luottamus muutoksen tekemiseen. Miten tukea ajattelua ja toimintaa epävarmuudessa? Miten kannustaa löytämään uudenlaisia tapoja toteuttaa vapaaehtoisuutta?

Dialogi on osa kansallisten dialogien kokonaisuutta. Syyskaudella dialogeissa keskustellaan kohtaamisten kokemuksista, yhteisöjen merkityksestä ja tulevaisuudesta. Kaikista käydyistä keskusteluista tehdään yhteenveto, joka julkaistaan keskustelukierroksen jälkeen. Kerätty tieto kootaan kaikkien hyödynnettäväksi.

Dialogin fasilitoivat Kohti tulevaa -hankkeen vetäjät. Toimimme Chatham House -säännön ja rakentavan keskustelun pelisääntöjen puitteissa. Lisätietoa Erätauko-menetelmästä täällä.

Dialogin ainoa tavoite on lisätä ymmärrystä. Osallistuminen ei vaadi ennakkovalmistautumista, saavu siis keskustelemaan sellaisena kuin olet. Huomaa, että osallistujamäärä on rajattu dialogin sujuvuuden varmistamiseksi.

Ilmoittaudu dialogiin: https://link.webropol.com/s/tulevaisuusdialogi2911

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan