Hyppää sisältöön

Mikä puhuttaa vapaaehtoistoiminnassa vuonna 2023? – vertaiskeskustelutilaisuus

Aika:
23.08.2023
Paikka:
Verkossa
Järjestäjä:

ke 23.8.2023 klo 13-15:30 ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Millaiset kysymykset askarruttavat vapaaehtoistoimintaa työnään koordinoivia? Mitä uusia haasteita ja trendejä on havaittavissa, joihin pitäisi reagoida? Tule mukaan keskustelemaan, pohtimaan ja ratkomaan sinulle tärkeitä ja omassa työssäsi käsittelemiäsi teemoja. Vertaiskeskustelu on nimensä mukaisesti keskustelutilaisuus, jossa osallistujat nostavat aiheita keskusteluun tai menevät keskusteluihin, jotka kiinnostavat heitä eniten. Valmiita aiheita ei ole, vaan kaikki aiheet nousevat osallistujilta.

Toivomme, että tulet tilaisuuteen kysymyksen kanssa, jonka haluaisit ratkaista tai johon kaipaisit apua kollegoilta. Näin he, joita sama kysymys koskettaa, löytävät luoksesi ja pääsette keskustelemaan aiheesta.

Kyseessä on keskustelutilaisuus, joten toivomme sinun pitävän kameraa päällä koko tilaisuuden ajan. Toivottavasti osallistut rauhallisesta paikasta ja tietokoneelta. Näin keskustelu ja kirjaaminen sujuu vaivattomimmin. Tilaisuus pidetään Zoomissa ja siitä ei tehdä tallennetta.
Työskentelyyn osallistuvat saavat ryhmien keskustelujen muistiinpanot. Tilaisuuden fasilitoi Emilia Osmala Osana yhteistä ratkaisua Oy:sta.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan