Hyppää sisältöön

Saman katon alla – hoitoa, kohtaamisia ja osallisuutta lastensuojelussa

Aika:
17.03.2021
Paikka:
Webinaari
Järjestäjä:
Kansalaisareena ja Diakonissalaitos

Webinaarisarja – osa 3: Saman katon alla – hoitoa, kohtaamisia ja osallisuutta lastensuojelussa

Ke 17.3. klo 14–15.30

Yksikin turvallinen aikuinen voi muuttaa huonosti voivan ja yksinäisen lapsen tai nuoren elämän suunnan. Mutta miten tällainen turvaverkko rakennetaan, niin että kukaan ei putoaisi sen lävitse? Miten mahdollistetaan vapaaehtoistyö esimerkiksi lastensuojelun asiakasnuorten parissa? Tarkastelemme kansalaistoiminnan ja lastensuojelun ammattilaisuuden integraatiomallia, jota on kokeiltu Diakonissalaitoksella Helsingissä 2015–2019.

Perhetalkoot-toimintaa esittelevät hankepäällikkö Laura Lempinen ja ohjaaja Antti Kotinurmi Diakonissalaitokselta. Luupin alla ovat niin onnistumiset kuin kompastuskivetkin.

Kommenttipuheenvuoron pitää sosiaalityöntekijä Ulla Lindqvist Helsingin kaupungin lastensuojelun jälkihuollosta.

Webinaarista julkaistaan tekstitetty tallenne.

Aiemmat webinaarit

Kansalaiset, järjestöt ja palvelut lähimmäisyyden ekosysteeminä on Kansalaisareenan ja Diakonissalaitoksen yhteistyössä toteuttama webinaarisarja, jossa keskustelutamme erilaisia yleisöjä, ammattikuntia sekä tavan kansalaisia keväällä 2021 siitä, miten erityisen hauraassa tai vaikeassa asemassa elävien ihmisten asioita yhteiskunnassa hoidetaan tai haluttaisiin hoitaa.

Katso aiempien webinaarien tallenteet Kansalaisareenan YouTube-kanavalta.

Lue lisää webinaarisarjasta Diakonissalaitoksen sivuilta.

Lisätietoja:

Marjo Salmela, marjo.salmela@kansalaisareena.fi, 044 9720754

Teksti Kansalaiset, järjestöt ja palvelut lähimmäisyyden ekosysteeminä. Webinaarisarja 2021. Kuva taimesta ja kahden ihmisen käsistä.
Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan