Hyppää sisältöön

Tulevaisuustorstai 01.09.22 klo 09-11

Aika:
1.09.2022
Paikka:
Teams
Järjestäjä:
Kohti tulevaa -hanke

Ilmoittaudu

Tulevaisuustorstait ovat Kohti tulevaa -hankkeen verkoston omia tilaisuuksia, joissa kokoonnumme keskustelemaan tulevaisuushavainnoista ja siten kasvattamaan sekä analysoimaan tulevaisuustietoa. Ensimmäinen tulevaisuustorstai on kaikille avoin ja se pidetään 01.09.22.

Tilaisuuksissa käydään yhteistä, avartavaa keskustelua toiveikkaista tulevaisuuksista lyhyen alustuksen innoittamana. Keskustelun pohjana toimivat verkoston ja hankkeen pilottiorganisaatioiden tuottamat havainnot. Tapaamisen aikana käymme läpi ajankohtaiset havainnot tietoa rikastaen. Analyysissä pohditaan tarkemmin ilmiöiden vaikutuksia yhteiseen toimintakenttään ja olemassa oleviin toimintamalleihin. Samalla muotoillaan arkisia työvälineitä toiminnan kehittämiseen ennakointimenetelmiä hyödyntäen.

Tulevaisuustorstait pidetään pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä torstaina. Verkostoon ilmoittautuneet saavat kutsut sähköpostiinsa joka kuukausi.

Osallistuminen ei vaadi kokemusta ennakoinnista tai tulevaisuusajattelusta. Tule linjoille ja tuo mukanasi havainto ilmiöstä tai asiasta, jonka uskot vaikuttavan kansalaisyhteiskunnan tulevaisuuteen. Havainto voi olla pieni tai suuri, arkinen tai suurpiirteinen.

Ilmoittaudu: https://link.webropol.com/s/tulevaisuustorstai-0922

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan