Hyppää sisältöön

Webinaari: JEP – Nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta

Joulukuu
15
Aika:
15.12.2021
Paikka:
Zoom
Järjestäjä:
Jep-Nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta

Ilmoittaudu

Jep – Nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta hanke järjestää ensimmäisen webinaarinsa keskiviikkona 15.12. klo 13.30–15.30.

Webinaarissa pohditaan järjestötoiminnan merkitystä nuorten elämässä Oppimiskeskus Kentaurin tekemän tutkimusaineiston avulla, jota webinaarikuulijoille on esittelemässä tutkija Pekka Kaunismaa. Tutkimukseen vastasi vuoden 2021 keväällä lähes 15 000 nuorta. Tulokset kertovat nuorten harrastus- ja järjestötoimintaan osallistumisesta sekä vapaa-ajantoiminnan yhteyksistä nuorten tulevaisuussuunnitelmiin, arvoihin ja asenteisiin, koulumenestykseen ja sosioekonomiseen asemaan.

Mielenterveystyön ammattilainen, musiikkiterapeutti ja järjestöjohtaja Markus Raivio tarjoilee osallistujille rokkaa ja pokkaa tehdä asioita omalla tavalla. Markuksen läsnäolontaito ja asioihin tarttuminen on innostava ja mukaansatempaava matka, jolle kannattaa lähteä.

Webinaarissa esittäytyy myös Jep-hankkeen työntekijät Kaisa ja Veera kertoen, mistä hankkeessa oikeastaan on kyse ja miten lähteä mukaan yhdessä viemään nuorten vapaaehtoistoimintaa eteenpäin.

Pisteenä iin päälle opetellaan myös hauska TikTok-tanssi, jolla lyödään lähiympäristö ällikällä sekä kuullaan myös nuorten oma ääni!

Tule mukaan innostumaan ja ilmoittaudu mukaan 13.12. klo 16 mennessä. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaa nuorten vapaaehtoistoiminta ja sen kehittäminen.

Lisätietoja webinaarista: kaisa.rikkonen@kansalaisareena.fi

Ohjelma:

 

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan