Hyppää sisältöön

Webinaari: Nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta

Aika:
15.12.2021
Paikka:
Zoom
Järjestäjä:
Jep-Nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta

Ilmoittaudu

Nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta -hanke järjestää ensimmäisen webinaarinsa keskiviikkona 15.12. klo 13.30–15.30.

Webinaarin avaa upea ja lahjakas nuori Justus Berner, joka on ehtinyt nuoresta iästä huolimatta tehdä jo paljon vaikuttavia juttuja vapaaehtoistoiminnan saralla.

Webinaarissa pohditaan järjestötoiminnan merkitystä nuorten elämässä Oppimiskeskus Kentaurin tekemän tutkimusaineiston avulla, jota webinaarikuulijoille on esittelemässä tutkija Pekka Kaunismaa. Tutkimukseen vastasi vuoden 2021 keväällä lähes 15 000 nuorta. Tulokset kertovat nuorten harrastus- ja järjestötoimintaan osallistumisesta sekä vapaa-ajantoiminnan yhteyksistä nuorten tulevaisuussuunnitelmiin, arvoihin ja asenteisiin, koulumenestykseen ja sosioekonomiseen asemaan.

Mielenterveystyön ammattilainen, musiikkiterapeutti ja järjestöjohtaja Markus Raivio tarjoilee osallistujille rokkaa ja pokkaa tehdä asioita omalla tavalla. Markuksen läsnäolontaito ja asioihin tarttuminen on innostava ja mukaansatempaava matka, jolle kannattaa lähteä.

Webinaarissa esittäytyy myös Jep-hankkeen työntekijät Kaisa ja Veera kertoen, mistä hankkeessa oikeastaan on kyse ja miten lähteä mukaan yhdessä viemään nuorten vapaaehtoistoimintaa eteenpäin.

Pisteenä iin päälle opetellaan myös hauska TikTok-tanssi, jolla lyödään lähiympäristö ällikällä sekä kuullaan myös nuorten oma ääni!

Tule mukaan innostumaan ja ilmoittaudu mukaan 13.12. klo 16 mennessä. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaa nuorten vapaaehtoistoiminta ja sen kehittäminen.

Lisätietoja webinaarista: kaisa.rikkonen@kansalaisareena.fi

Ohjelma:

klo 13.30 Webinaarin avaus

Justus Berner

klo 13.35 JEP! – hankkeen esittely

Kaisa Rikkonen ja Veera Henriksson

klo 13.45 Harrastus ja järjestötoiminnan merkitys nuoren elämässä

Pekka Kaunismaa

klo 14.35 TikTok-tanssi ja tauko

klo 14.45 Rokkaa ja pokkaa tehdä asiat

omalla tavalla

Markus Raivio

klo 15.25 Kiitos ja kuulemiin!

 

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan