Hyppää sisältöön

Tule mukaan juhlistamaan keskisuomalaista kansalaistoimintaa!

Suomi100 -juhlavuosi on myös kansalaistoiminnan ja vapaaehtoistyön juhlaa. Vapaaehtoisilla, yhdistyksillä ja järjestöillä on ollut merkittävä rooli Suomen historiassa, ja saamme olla yhdessä rakentamassa tulevaisuuden Suomea. Tämän kunniaksi kaikkia keskisuomalaisia yhdistyksiä, järjestöjä ja seuroja sekä niissä ja muualla toimivia tuhansia upeita vapaaehtoisia kutsutaan osallistumaan Kansalaistoiminta 100 ja risat -kampanjakokonaisuuteen! Kampanja nostaa eri tavoin esiin keskisuomalaista kansalaistoimintaa.

Voit ottaa osaa yhteiseen kampanjaan seuraavilla tavoilla:

1. 100 syytä olla vapaaehtoinen -postikorttikampanja

Kerro muille, miksi olet mukana vapaaehtoistoiminnassa! Mikä on sinun syysi? Mitkä ovat teidän yhteisönne vapaaehtoisten motivaatiot olla mukana juuri teidän toiminnassanne? Postikorteista kootaan näyttely Kansalaistoiminnankeskus Matarassa 30.11.2017 järjestettäville Vapaaehtoiseksi! -messuille. Osallistumalla teet keskisuomalaista vapaaehtoistoimintaa näkyväksi.

Lue ohjeet ja osallistu 30.11.2017 mennessä.

2. 100 huippuhetkeä -valokuvakilpailu

Mikä on sinun huippuhetkesi vapaaehtoistoiminnassa?

Kerro se kuvalla ja voit voittaa 200 euroa!

Lähetä meille kuva, jolla haluat tuoda esille vapaaehtoistoimintaa ja siihen liittyviä huippuhetkiä. Arvostamme erityisesti keskisuomalaista näkökulmaa aiheeseen. Voit osallistua kuvalla, jotka olet itse ottanut tai johon sinulla on omistus- ja käyttöoikeus. Kuva voi olla uusi tai vanha. Voit myös lähettää useamman kuvan. Vapaaehtoistyön huippuhetki voi liittyä yhdistyksen, järjestön tai seuran toimintaan tai muuhun vapaaehtoistoimintaan. Muistathan kysyä kuvassa esiintyviltä ihmisiltä luvan kuvan julkaisuun ja kilpailuun osallistumiseen.

Lue ohjeet ja osallistu 15.10.2017 mennessä.

Kuvista kootaan näyttely Kansalaistoiminnankeskus Mataraan ajalle 9.11.–30.11.2017. Valokuvakilpailun antia voi seurata myös 100 huippuhetkeä -kampanjasivulla Facebookissa. Kampanjasivulla voi äänestää valokuvanäyttelyyn valituista kuvista yleisön suosikkia ajalla 9.–24.11.2017. Kuvakilpailun voittaja sekä valokuvanäyttelyn yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Kansalaistoiminnankeskus Matarassa pidettävillä Vapaaehtoiseksi! -messuilla 30.11.2017.

Kansalaistoiminta 100 ja risat -kampanjakokonaisuuden suunnittelussa on ollut mukana laaja joukko keskisuomalaisia järjestöjä ja yhteisöjä, ja sitä toteuttaa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan