Hyppää sisältöön

Vapaaehtoistoiminnan kurssit starttaavat kouluissa syksyllä

Jeesaan-hanke on pyörähtänyt käyntiin ja ensimmäiset vapaaehtoistoiminnan kurssit käynnistyvät oppilaitoksissa ensi syksynä. Mukana ovat alkuvaiheessa Tikkurilan ja Sotungin lukiot sekä Vantaan ammattioppilaitos Varia. Yhteistyötä tehdään myös ammattikorkeakoulu Laurean kanssa. Jeesaan-hankkeen vetämillä vapaaehtoistoiminnan kursseilla opiskelijat saavat perehdytyksen vapaaehtoistoiminnan periaatteisiin ja pääsevät kokeilemaan vapaaehtoistyötä myös käytännössä. Samalla kehitetään menetelmiä vapaaehtoistoiminnassa kertyvän osaamisen näkyväksi tuomiseen.

Syksyn kursseilla opiskelijoille on tarjolla monenlaista vapaaehtoistyötä. Jeesaan-hanke on koonnut valmiiksi erilaisia vapaaehtoistehtäviä, joista opiskelijat voivat valita mieleisensä. Vapaaehtoistyöhön voi mennä esimerkiksi Suomen ilmailumuseoon, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskukseen tai Vantaan kaupungin vanhus-ja vammaispalveluihin. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus etsiä itse muita vapaaehtoistehtäviä tai suunnitella omia vapaaehtoistempauksia.

Koska Jeesaan -hankkeen toiminta painottuu alkuvaiheessa Vantaalle, löytyvät hankkeen työntekijätkin jatkossa Tikkurilasta Laurean toimitiloista. Hankkeessa odotetaan jo innolla syksyn kursseja!

Kiinnostuitko Jeesaan -hankkeesta? Otathan meihin yhteyttä.

Seuraa meitä myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa @JeesaanNuoret

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan