Hyppää sisältöön

Pujo-tiimi

Pujo-tiimi – yhdessä kehittämässä valikkoverkostoa

Pujo-tiimi on valikkoryhmien puheenjohtajista koostuva asiantuntijaverkosto, joka tukee ja kehittää vapaaehtoistoimintaa ympäri Suomen. Nimensä mukaisesti Pujo-tiimi viittaa puheenjohtajiin, jotka luotsaavat valikkoryhmiä sekä symboloi vahvuutta, joustavuutta ja sopeutumiskykyä – samoja ominaisuuksia, joita puheenjohtajat tuovat omaan verkostoonsa.

Tavoitteet ja toiminta

Pujo-tiimin keskeisenä tavoitteena on vahvistaa verkostojohtamistaitoja ja tukea puheenjohtajia heidän tehtävässään johtaa valikkoryhmää. Tämä saavutetaan järjestämällä säännöllisiä tapaamisia, joissa vaihdetaan kokemuksia, jaetaan parhaita käytäntöjä ja kehitetään uusia ideoita yhdessä. Lisäksi tiimin toiminnassa keskeistä on verkostojohtamisen osaamisen lisääminen.

Pujo-tiimin tapaamiset ovat tärkeä foorumi, jossa puheenjohtajat syventävät ja jakavat osaamistaan, saavat tukea oman valikkoryhmänsä toiminnan kehittämiseen ja jakavat tietoa ja ajatuksia ajankohtaisiin vapaaehtoistoiminnan teemoihin liittyen. Tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden syventyä erilaisiin teemoihin, kuten ryhmän ohjaamiseen, vastuullisuuteen ja saavutettavuuteen, mikä auttaa puheenjohtajia viemään näitä teemoja eteenpäin omissa valikkoryhmissään.

Tukea ja osaamista vapaaehtoistoimintaan

Pujo-tiimin toiminta tarjoaa puheenjohtajille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä työkaluja vapaaehtoistoiminnan edistämiseen ja kehittämiseen. Tiimin jäsenet eivät ole vain puheenjohtajia, vaan myös verkoston aktiivisia kehittäjiä, jotka jakavat omaa erityisosaamistaan laajalle valikkoverkostolle.

Pujo-tiimiläisenä valikkoryhmän puheenjohtaja on mukana luomassa tulevaisuuskestävää vapaaehtoistoimintaa, tukien samalla muita puheenjohtajia ja kehittäen koko valikkoverkoston toimintaa.

Osallistu ja kehity Pujo-tiimissä!

Pujo-tiimi kokoontuu säännöllisesti käsittelemään ajankohtaisia teemoja ja tarjoamaan vertaistukea. Osallistuminen tiimin toimintaan on arvokas mahdollisuus jokaiselle valikkoryhmän puheenjohtajalle kehittää omia taitojaan ja verkostoitua muiden samanmielisten kanssa. Pujo-tiimin kautta puheenjohtajat saavat laajan tukiverkoston, joka auttaa heitä tekemään vaikutuksen omassa työssään ja edistämään vapaaehtoistoimintaa tehokkaasti.

Yhdessä rakennamme vahvempaa ja kestävämpää vapaaehtoistoiminnan verkostoa!

Lisätietoa: Hanna Virtanenaluetoiminnan päällikkö, hanna.virtanen@kansalaisareena.fi, 050 3069078  

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan