Hyppää sisältöön

Kansalaisareenan hallitukseen etsitään uusia jäseniä

Kansalaisareena on asiantunteva vaikuttaja, joka rakentaa vapaaehtoistoiminnan tulevaisuutta. Arvojamme ovat vastuullisuus, rohkeus, avoimuus, yhdessä tekeminen ja yhdenvertaisuus. Etsimme nyt uusia jäseniä osaavaan ja asiantuntevaan hallitukseemme kaudelle 2025–2026!  

Avoinna ovat kaksi varsinaisen jäsenen ja kaksi varajäsenen paikkaa.  

Hakijana koet omaksesi Kansalaisareenan ja sen arvot sekä sitoudut edustamaan Kansalaisareenaa hallituksen jäsenyydessä.  

Toivomme sinulla olevan annettavaa Kansalaisareenan tulevaisuuden kannalta tärkeillä osaamisalueilla: esimerkiksi tulevaisuustaitoja, muutoskyvykkyyttä, varainhankinnan osaamista, kansalaisyhteiskunnan resurssien vahvistamisen ja niiden tunnistamisen osaamista, verkostoja ja verkostoitumisen osaamista, strategista orientaatiota ja kehittämiskykyä tai yritysyhteistyön osaamista. 

Kokouksia on vuodessa noin 8-10. Kokoukset pidetään pääsääntöisesti etäyhteydellä. Mahdolliset matkakulut kokouksiin korvataan.  

Arvostamme monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisistä, eri sukupuolista, vammaisista, vähemmistöistä sekä eri kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvista. Toivomme hakemuksia ympäri Suomea, myös pieniltä, paikallisilta ja alueellisilta toimijoilta. 

Täytä hakulomake viimeistään to 24.10. klo 16.00 mennessä. Hallituksen jäsenet valitaan Kansalaisareenan syyskokouksessa ti 19.11. Kansalaisareenan vaalivaliokunta tekee syyskokoukselle esityksen hallitukseen valittavista jäsenistä.  

Hae rohkeasti mukaan! Hakulomake: https://link.webropolsurveys.com/S/82EE4A3E78D4DFB6

Lisätietoja hallituksen toiminnasta: Anne Porthén, anne.porthen(at)kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan