Hyppää sisältöön

Helsingin suurin tyynysota Teurastamolla 1. huhtikuuta

Teurastamon pihamaalla järjestetään huhtikuun ensimmäisenä päivänä toista kertaa suuri tyynysota, joka keräsi viime vuonna tuhansia kiinnostuneita. Vuonna 2008 New Yorkissa alkunsa saanut kansainvälinen Flash Mob -tempaus juhlii julkisen tilan käyttöönottoa ja spontaania hassuttelua. Kansainvälistä tyynysotapäivää vietetään samaan aikaan jo yli sadassa kaupungissa.

Osallistujien toivotaan kierrättävän vanhoja petivaatteitaan. Tyynysodan säännöt ovat helpot: tule hienoimmissa pyjamissasi, tuo mukanasi mahdollisimman pehmeä tyyny ja odota tyynysotaohjeita tapahtumajärjestäjältä kello 15.

Päivän aikana Teurastamon pihan ravintolat ovat avoinna ja tarjoilevat virvokkeita ja ruokaa. Lisäksi lauantaina ja sunnuntaina vietetään myös Perho Liiketalousopiston kevätmyyjäisiä.

Tapahtumassa on mukana myös Familon maaliskuun Vaihtoväli-kierrätyskampanjallaan, joka huipentuu Teurastamolla järjestettävään tyynysotaan. Paikan päältä on mahdollisuus ostaa vanhojen petivaatteiden tilalle uudet ja raikkaat tyynyt ja peitot.

Tapahtuman järjestää Inside Job Agency ja Keep on Moving yhteistyössä Familonin ja Teurastamon kanssa.

International Pillow fight verkkosivut

Facebook-tapahtuman sivut

Kuva: Tuomas Hakkarainen

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan