Hyppää sisältöön

Kansalaisareena etsii toiminnanjohtajaa

Kansalaisareena on vapaaehtoistoiminnan yhteiskunnallinen vaikuttaja Suomessa. Luomme edellytyksiä vapaaehtoistoiminnan määrän lisäämiseksi ja laadun kehittämiseksi. Parannamme suomalaisen vapaaehtoistoiminnan saavutettavuutta, monimuotoisuutta, innovatiivisuutta ja näkyvyyttä.

HALUATKO TEHDÄ TYÖTÄ, JOLLA ON MERKITYSTÄ?

Etsimme toiminnanjohtajaa nykyisen siirtyessä uusiin tehtäviin.

Toiminnanjohtajana vastaat Kansalaisareenan strategian mukaisen operatiivisen toiminnan johtamisesta, varmistat järjestön perustehtävän toteutumisen sekä toimit esihenkilönä järjestön toimihenkilöille. Toimit järjestön edustajana verkostoissa alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti, luot uusia kontakteja sekä vastaat järjestön sisäisen ja ulkoisen viestinnän onnistumisesta. Toiminnanjohtajana olet verkkolehti VerkkoAreenan päätoimittaja.

Tehtävään sisältyy tiivis yhteistyö luottamushenkilöiden, sidosryhmien ja järjestön jäsenyhteisöjen kanssa. Toiminnanjohtajana vastaat taloushallinnosta ja resurssien riittävyydestä sekä seurannan, arvioinnin ja raportoinnin toteutumisesta hallitukselle, jäsenistölle ja rahoittajille. Tehtävään sisältyy runsaasti vaikuttamistyötä, toimintaympäristön seuraamista ja toiminnan kehittämistä yhdessä järjestön hallituksen ja työntekijöiden kanssa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta järjestöjohtamisesta, esihenkilötyöstä ja taloushallinnosta.

Arvostamme kansalaistoiminnan kentän tuntemusta sekä vahvaa osaamista järjestöavustusten ja -rahoitusten hakemisesta ja raportoinnista. Arvostamme myös ketterää ja ennakoivaa asennoitumista kansalaistoiminnan kentän yhteistyön kehittämiseen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, kielitaitoa, verkostoitumiskykyä, joustavaa työotetta sekä toimintaa tukevia verkostoja ja kontakteja.

Kiinnostuitko?

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Palkka on 4600 euroa / kk. Kansalaisareena on elämäntilanneystävällinen työpaikka. Kansalaisareena tarjoaa kaikille uusille työntekijöille vähintään kolmen viikon palkallisen kesäloman, liikunta- ja lounasedun, etätyömahdollisuuden sekä mahdollisuuden tehdä työajalla kaksi päivää vuodessa vapaaehtoistyötä. Toivomme sinun ottavan tehtävän vastaan viimeistään marraskuussa 2019.

Kansalaisareena arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia ja vammaisia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua. Pyrimme toteuttamaan tarvittavia mukautuksia. Voit ilmoittaa työnhakuprosessin aikana tarvitsemistasi mukautuksista ja esteettömyyttä koskevista toiveistasi puheenjohtaja Marianne Heikkilälle.

Lähetä hakemuksesi ja CV pdf-muodossa to 3.10.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen marjo.salmela@kansalaisareena.fi. Kirjoita viestin otsikoksi Toiminnanjohtaja. Ensimmäiset haastattelut pyritään järjestämään ma 7.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

toiminnanjohtaja Leo Stranius, p. 040 754 7371

puheenjohtaja Marianne Heikkilä, p. 050 375 1195

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan