Hyppää sisältöön

Kansalaisareena ry etsii toiminnanjohtajaa

Kansalaisareena on ainoa kaikkien vapaaehtoistoimijoiden edunvalvoja Suomessa. Kansalaisareena toteuttaa vapaaehtoistyön vaikuttamis- ja edunvalvontatyötä yhdessä Eduskunnan vapaaehtoistoiminnan tukiryhmän sekä laajan kentällä toimivan järjestö- ja yhteisöverkoston kanssa. Lisätietoa liiton toiminnasta www.kansalaisareena.fi.

HALUATKO TEHDÄ TYÖTÄ JOLLA ON MERKITYSTÄ?

KANSALAISAREENA RY ETSII TOIMINNANJOHTAJAA

Etsimme uutta toiminnanjohtajaa nykyisen siirtyessä eläkkeelle.

Toiminnanjohtajana vastaat Kansalaisareenan strategian mukaisen operatiivisen toiminnan johtamisesta, varmistat liiton perustehtävän toteutumisen, sekä toimit henkilöstön esimiehenä järjestön toimihenkilöille. Toimit järjestön edustajana verkostoissa alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti, luot uusia kontakteja sekä vastaat järjestön sisäisen ja ulkoisen viestinnän onnistumisesta. Toiminnanjohtajana olet verkkolehtemme VerkkoAreenan päätoimittaja.

Tehtävään sisältyy tiivis yhteistyö luottamushenkilöiden, sidosryhmien ja liiton jäsenten kanssa. Toiminnanjohtajana vastaat taloushallinnosta ja resurssien riittävyydestä sekä seurannan, arvioinnin ja raportoinnin toteutumisesta hallitukselle, jäsenistölle ja rahoittajille. Tehtävään sisältyy runsaasti vaikuttamistyötä, toimintaympäristön seuraamista ja toiminnan kehittämistä yhdessä liiton hallituksen ja työntekijöiden kanssa.

Edellytämme sinulta

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta järjestöjohtamisesta, esimiestyöstä ja taloushallinnosta.

Arvostamme kansalaistoiminnan kentän tuntemusta sekä vahvaa osaamista järjestöavustusten ja -rahoitusten hakemisesta ja raportoinnista. Arvostamme myös ketterää ja proaktiivista asennoitumista kansalaistoiminnan kentän yhteistyön kehittämiseen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, kielitaitoa, verkostoitumiskykyä, joustavaa työotetta sekä toimintaa tukevia verkostoja ja kontakteja.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden toimia yhteiskunnallisen vaikuttamistyön parissa. Tehtävässäsi edistät vapaaehtoistyön kehittämistä yhdessä valtakunnallisen järjestö- ja yhteistyöverkoston kanssa.

Kiinnostuitko?

Toivomme sinun ottavan tehtävän vastaan viimeistään marraskuussa 2017.

Lisätietoja tehtävästä antavat StaffPoint Executiven konsultit Heidi Tuomikorpi p. 043-8243261 ja Ari Loppukaarre p. 040-503 4919.

Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi/executive. Pyydämme esittämään hakemuksessa palkkatoiveen. Hakuaika päättyy 11.6.2017.

Lisätietoja

Heidi Tuomikorpi
Senior Consultant
StaffPoint Oy Ruoholahdenkatu 14 00180 Helsinki
p. 043-824 3261
heidi.tuomikorpi(at)staffpoint.fi www.staffpoint.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan