Hyppää sisältöön

Onko sinulla idea vapaaehtoistoimintaan? Parhaat ideat STEAn valmennukseen!

Onko sinulla arkea parantava ratkaisu tai muu kokeilun arvoinen idea ihmisten hyvinvointiin liittyvään vapaaehtoistoimintaan? Heitä haaste tai ratkaisu Kokeilun paikka -sivustolle – olet sitten yksittäinen henkilö, yhteisö tai järjestö. STEA (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) etsii Kokeilun paikka -ideahaun kautta uusia vapaaehtoistoiminnan muotoja valmennettavaksi ideasta rahoitukseen. Haku alkaa 2. lokakuuta ja kestää 15. marraskuuta saakka.

Ihmisillä on edelleen kiinnostusta ja aikaa tehdä vapaaehtoistyötä. Suomessa tehdään kymmeniä miljoonia tunteja vapaaehtoistyötä joka kuukausi. Minkälainen vapaaehtoistoiminta saa ihmiset kiinnostumaan, miten löytää uusia vapaaehtoisia ja minkälaista vapaaehtoistoimintaan liittyvää yhteistyötä kannattaisi kokeilla?

  • STEA poimii Kokeilun paikka -sivustolle tulleet vapaaehtoistoimintaan liittyvät parhaat ideat ja valmentaa ideoiden jalostamisessa rahoituskelpoiseksi.
  • Parhaat ideat julkistetaan tammikuun 2018 puolivälissä. Kahden päivän valmennus pidetään keväällä 2018.
  • Valmennuksessa käydään STEAn asiantuntijoiden kanssa läpi aiheeseen liittyvää tutkimusta, kohderyhmän huomioimista, yhteistyömahdollisuuksia, idean muuttamista projektisuunnitelmaksi ja rahoitushakemuksen tekoa.
  • Ideahaku on avoin kaikille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että varsinaisen avustushakemuksen STEAlle voi ensi keväänä 2018 tehdä vain avustuskelpoinen yleishyödyllinen järjestö tai säätiö.

Lue lisää.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan