Hyppää sisältöön

Vapaaehtoistoiminta meni verkkoon: Kuinkas sitten kävikään? – Espoon valikkowebinaari

Huhtikuu
21
Aika:
21.04.2021
Paikka:
Verkossa
Järjestäjä:
EJY ry ja Kansalaisareena ry

Klo 10-12 Konstit on monet – Vapaaehtoistoimintaa etänä ja verkossa ennen ja nyt

· Tilaisuudessa kuullaan kokemuksia niin konkaritoimijalta kuin vapaaehtoisilta, millaista on toimia ja järjestää toimintaa etänä ja verkossa sekä tutustutaan uusiin digitaalisiin työkaluihin.

Klo 13-15 Luotaus tulevaan, mitä tapahtuu vapaaehtoistoiminnassa pandemian jälkeen? (sis. Työpaja)

Vapaaehtoistoiminnan tulevaisuus- ja ennakointiprosessin ovat käynnistäneet Kansalaisareena yhdessä Diakonissalaitoksen Kanssala-hankkeen ja Helsingin kaupungin kanssa. Tilaisuudessa esitellään joulukuussa järjestötoimijoille toteutetun prosessiin liittyvän kyselyn tuloksia. Prosessissa kartoitettiin vapaaehtoistoiminnan tulevaisuuteen vaikuttavia asioita ja ilmiöitä, jonka kautta saadaan näkyväksi mitkä ovat ne ajurit, jotka vaikuttavat myös vapaaehtoistoiminnan järjestämiseen tulevaisuudessa.

Infon jälkeen päästään yhdessä työstämään asiaa eteenpäin ja työpajaillaan aiheesta vapaaehtoistoiminnan tulevaisuuskuvat. Mitkä ovat ne ajurit, jotka vaikuttavat myös vapaaehtoistoiminnan järjestämiseen tulevaisuudessa ja miten voimme ennakoida, millaiseen todellisuuteen tupsahdamme pandemian jälkeen. Miten toimintaa järjestetään; hybridit, verkkotoiminta ja livet. Mitä on tapahtunut ihmisille pandemian aikana ja millaisia olemme, kun tästä päästään?

Tilaisuuden toteuttavat: Saara-Sisko Jäämies/Helsingin kaupunki ja Saara Timonen/Diakonissalaitoksen Kanssala-hanke.

Lisätietoa tulevaisuuden ennakoinnin hankkeen prosessista: https://kansalaisareena.fi/millainen-on-vapaaehtoistoiminnan-tulevaisuus/?fbclid=IwAR0Me4VfiXPhy8I2k6wUpPZhy3oxHfPVaLG0sNqB4gGbvtozoMCAODVQFrk

Tilaisuus järjestetään valtakunnallisilla kohtaamispaikkapäivillä eli webinaariin ilmoittaudutaan ilmoittautumalla kohtaamispaikkapäiville.

Kohtaamispaikkapäivien koko ohjelma: https://ejy.fi/kohtaamispaikkapaivat-2021/

Ilmoittaudu 9.4.2021 mennessä: https://my.surveypal.com/Kohtaamispaikkapaivat

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan