Hyppää sisältöön

Hankeklinikan 2. tapaaminen: Toimintaympäristön muutosten ymmärtäminen

Aika:
12.04.2023
Paikka:
Teams
Järjestäjä:
Kansalaisareena

Ilmoittaudu

Hankeklinikalla tuetaan vapaaehtoistoiminnan järjestäjiä avustushakemusten muotoilussa. Mukaan voivat hakea kaikki järjestöt, joilla on vähintään alustava idea hakemuksesta STEA:n kevään hakuun. 

Tilaisuudessa esitellään keskeisiä havaintoja Kohti tulevaa -hankkeen vapaaehtoistoiminnan toimintaympäristöanalyysista, joka julkaistaan keväällä 2023. Pienryhmissä päästään tarkastelemaan, miten muutokset vaikuttavat hankkeelle suunniteltuun toimintakenttään. Tilaisuudessa ovat mukana Mari Tähjä ja Anyara Wise Kansalaisareenan Kohti tulevaa -hankkeesta.

Osallistujille tarjotaan sekä informatiivista sisältöä että mahdollisuutta oppia toisilta ja tehdä oivalluksia yhdessä. Jokaisessa tapaamisessa on työskentelyä myös pienryhmissä. Tapaamiset ovat olennainen osa prosessia ja hankeklinikassa mukana olevilta organisaatioilta toivotaan niistä jokaiseen osallistumista.

Tilaisuus järjestetään Teamsissa ke 12.4.2023 klo 9-11.30. Ilmoittauduthan hankeklinikan tilaisuuksiin viimeistään pe 10.3.2023: https://link.webropolsurveys.com/S/1A1665AADA489D22

Lisätietoja:

Marjo Salmela, etunimi.sukunimi@kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan