Hyppää sisältöön

Kansalaistoiminnalla tulevaisuuteen – vinkkejä ja näkökulmia merkitykselliseen tekemiseen

Aika:
14.03.2024
Paikka:
Zoom
Järjestäjä:
Kohti tulevaa -hanke, Fingo, Sivis, Soste

Ilmoittaudu

Miten rakentaa elinvoimaista kansalaistoimintaa? Miten toimia aktiivisesti epävarmoista ajoista huolimatta? Miten parantaa omaa resilienssiä ja saada järjestön viesti kuulluksi?

Tulevaisuustaidot ovat kansalaistaitoja. Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla ja se vaikuttaa järjestöjen työntekijöihin ja vapaaehtoisiin. Taito ymmärtää ennakointia ja erilaisia tulevaisuuksia auttaa järjestöjä pitämään langat käsissään epävakaina aikoina. Nyt on entistäkin tärkeämpää inspiroitua uudenlaisista tavoista ajatella ja toimia. 

Fingo, Kansalaisareenan Kohti tulevaa -hanke, Sivis ja Soste tarjoavat webinaarin 14.03.2024 klo 13-14:30, jonka tavoitteena on tarjota näkökulmia ja vinkkejä toiveikkaampaan tulevaisuuteen. Webinaari järjestetään kansallisen tulevaisuuspäivän aattona. Tilaisuudessa kuulemme asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä case-esimerkkejä järjestökentältä ja aktivistien parista. Opitaan toisiltamme!

Case-esimerkkejä webinaarissa esittelevät:

  • Johanna Kujala, yhteiskuntasuhdepäällikkö, Mieli ry
  • Iiris Laisi, aktiivi, organisoija, tanssija 
  • Emma Mikkilä, toiminnanjohtaja, Eettisen kaupan puolesta ry Eetti

Tilaisuus on suunnattu kansalaisjärjestöjen työntekijöille, johdolle ja vapaaehtoisille sekä kansalaisaktivisteille. Tilaisuus on avoin kaikille tulevaisuustaidoista ja merkityksellisestä tekemisestä kiinnostuneille.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan