Hyppää sisältöön

Tulevaisuustorstai: Muutoksen fasilitointi

Aika:
30.11.2023
Paikka:
Teams
Järjestäjä:
Kohti tulevaa -hanke

Ilmoittaudu

Kuinka muotoilla vapaaehtoistoimintaa muutostarpeiden mukaisesti, sitouttaen toimijoita muutoksen toteuttamiseen?

Fasilitointi on keskeinen taito ja työkalu, joka tukee muutoksen toteuttamisessa ja juurruttamisessa. Onnistunut fasilitointi auttaa ihmisiä ja yhteisöjä ymmärtämään muutostarpeen sekä sopeutumaan uusiin tavoitteisiin tai toimintatapoihin.

Ammattifasilitaattori Jani Turku Ideapakalta johdattaa tulevaisuusverkoston muutoksen fasilitoinnin ääreen 30.11. klo 9-11. Luvassa on kevyttä ajattelun ravistelua ja tarjolla lähestymistapa muutoksen fasilitointiin. Saat myös työkaluja: helposti sovellettavan raamin fasilitointeihin sekä esimerkkejä erilaisista muutoksen prosesseista.


Jani Turku Ideapakalta on ammattifasilitaattori, joka on tehnyt töitä aina pienistä start-upeista erilaisiin järjestöihin ja monikansallisiin korporaatioihin.


Tulevaisuustorstait ovat Kohti tulevaa -hankkeen verkoston omia tilaisuuksia, joissa kokoonnumme keskustelemaan tulevaisuushavainnoista ja siten kasvattamaan sekä analysoimaan tulevaisuustietoa lyhyen alustuksen innoittamana. Tulevaisuustorstait toteutuvat pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä torstaina.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake tai liittymällä hankkeen tulevaisuusverkoston osallistujaksi tai aktiivijäseneksi – tällöin saat automaattisesti kutsut tulevaisuusverkoston omiin tilaisuuksiin.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan