Hyppää sisältöön

Tulevaisuustorstai: Muutoksen fasilitointi

Aika:
30.11.2023
Paikka:
Teams
Järjestäjä:
Kohti tulevaa -hanke

Kuinka muotoilla vapaaehtoistoimintaa muutostarpeiden mukaisesti, sitouttaen toimijoita muutoksen toteuttamiseen?

Fasilitointi on keskeinen taito ja työkalu, joka tukee muutoksen toteuttamisessa ja juurruttamisessa. Onnistunut fasilitointi auttaa ihmisiä ja yhteisöjä ymmärtämään muutostarpeen sekä sopeutumaan uusiin tavoitteisiin tai toimintatapoihin.

Ammattifasilitaattori Jani Turku Ideapakalta johdattaa tulevaisuusverkoston muutoksen fasilitoinnin ääreen 30.11. klo 9-11. Luvassa on kevyttä ajattelun ravistelua ja eräänlainen lähestymistapa muutoksen fasilitointiin, sisältää työkaluja, helposti sovellettavan raamin fasilitointeihin sekä esimerkkejä erilaisista muutoksen prosesseista.


Jani Turku Ideapakalta on ammattifasilitaattori, joka on tehnyt töitä aina pienistä start-upeista erilaisiin järjestöihin ja monikansallisiin korporaatioihin.


Tulevaisuustorstait ovat Kohti tulevaa -hankkeen verkoston omia tilaisuuksia, joissa kokoonnumme keskustelemaan tulevaisuushavainnoista ja siten kasvattamaan sekä analysoimaan tulevaisuustietoa lyhyen alustuksen innoittamana. Tulevaisuustorstait toteutuvat pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä torstaina.

Liity hankkeen verkoston osallistujaksi tai aktiivijäseneksi osallistuaksesi tulevaisuusverkoston omiin tilaisuuksiin.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan