Hyppää sisältöön

Tulevaisuustorstai: Nuorten vapaaehtoistoiminnan tulevaisuusskenaariot

Aika:
2.05.2024
Paikka:
Teams
Järjestäjä:
Kohti tulevaa -hanke

Ilmoittaudu

Uudistumisen ja jatkuvuuden varmistamiseksi vapaaehtoistoiminta tarvitsee uusia toimijoita. Moni järjestö ja vapaaehtoisyhteisö pohtiikin, kuinka saada nuoria toimintaan mukaan.

Tulevaisuustorstaissa 2.5. klo 9-11 elävöitetään ja ravistellaan nuorten vapaaehtoistoimintaan liittyvää keskustelua. Tarkastelemme Ida Kemin luomaa, nuorten vapaaehtoistoiminnan ymmärtämiseen ja kehittämiseen keskittyvää Nuoret tulevaisuuden vapaaehtoisina, vaikuttajina ja kansalaistoimijoina -työkirjaa sekä sen sisältämiä tulevaisuusskenaarioita. Ida on vapaaehtoistoiminnan kehittämisen parissa pitkään toiminut sosionomi ja valmistuu ennakoinnin ja kehittämisen asiantuntijaksi.

Kuulemme myös kommenttipuheenvuoron Kansalaisareenan JEP – Nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta -hankkeen Veera Henrikssonilta ja Emmi Syrjäläiseltä.

Tilaisuuden työpajaosuudessa hyödynnämme työkirjan tietoa ja tarkastelemme, millaisilla teoilla voimme viitoittaa tietä toivottavimpiin tulevaisuuksiin.

Vaikka käsittelemme nuorten vapaaehtoistoimintaa, voivat tarjolla olevat vinkit lisätä puhtia kaikenikäisten vapaaehtoistoimintaan. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille. Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen ja verkkoyhteyden. Työpaja toteutuu virtuaalista Miro-valkotaulua käyttäen.

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropol.com/s/tulevaisuustorstai0205

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan