Hyppää sisältöön

Tulevaisuustorstai: Tunteet ja tulevaisuus

Aika:
2.11.2023
Paikka:
Teams
Järjestäjä:
Kohti tulevaa -hanke

Ilmoittaudu

Miksi tunnetaidot ovat tulevaisuustaitoja? Tunnepuhe auttaa luomaan yhteistä ymmärrystä ja muutosluottamusta. Siksi rakentavan ja kestävän tunneilmaston rakentaminen on merkityksellistä tulevaisuusajattelua harjoittavassa yhteisössä.

Työpajassa käsitellään tunteiden huomioimisen ja johtamisen hyötyjä organisaatioiden eri tasoilla. Mitä tunteiden johtaminen on käytännössä ja mitä ovat ns. tunnetaidot, joita yhdeksi keskeiseksi työelämätaidoksi nyt ja yhä enemmän tulevaisuudessa kutsutaan? Tunnemaailmalla on olennainen osa tulevaisuuden kuvittelussa sekä sen tekemisessä.

HR-ammattilainen ja työelämän kehittäjä Mirva Puranen sekä Kohti tulevaa -hankkeen tulevaisuusmuotoilija Mari Tähjä johdattavat tunteiden johtamisen ja tulevaisuuden pariin 2.11. klo 9-11.


Mirva Puranen on HR-taustainen paremman työelämän kehittäjä ja puolestapuhuja. Hän valmistui LUT-yliopistosta 2021 keväällä ja kirjoitti runsaasti mielenkiintoa herättäneen gradunsa tunteiden johtamisesta tiimeissä.


Tulevaisuustorstait ovat Kohti tulevaa -hankkeen verkoston omia tilaisuuksia, joissa kokoonnumme keskustelemaan tulevaisuushavainnoista ja siten kasvattamaan sekä analysoimaan tulevaisuustietoa lyhyen alustuksen innoittamana. Tulevaisuustorstait toteutuvat pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä torstaina.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://link.webropol.com/s/tulevaisuustorstai0211 tai liittymällä hankkeen verkoston osallistujaksi tai aktiivijäseneksi saadaksesi kutsut tulevaisuusverkoston omiin tilaisuuksiin.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan