Hyppää sisältöön

Tulevaisuustorstai: Vapaaehtoistoiminnan tulevaisuusskenaariot

Aika:
7.09.2023
Paikka:
Teams
Järjestäjä:
Kohti tulevaa -hanke

Ilmoittaudu

Kansalaisareenan Kohti tulevaa -hankkeen syksyn tilaisuudet alkavat Tulevaisuustorstaissa 07.09.23 klo 09-11! Tervetuloa etätyöpajaan muotoilemaan vapaaehtoistoiminnan tulevaisuutta ja harjoittelemaan ennakointi- ja tulevaisuustaitoja!

Tilaisuudessa luodaan tulevaisuusskenaarioita vapaaehtoistoiminnalle yhteisellä työskentelyllä. Työpajatyöskentelyn pohjana toimivat Sosten Katsaus sosiaali- ja terveysjärjestöjen tulevaisuuksiin -verkkojulkaisun tulevaisuusskenaariot. Suosittelemme tutustumaan julkaisuun jo etukäteen, mikäli mahdollista.

Osallistuminen ei vaadi kokemusta ennakoinnista tai tulevaisuusajattelusta, tarvitset mukaasi vain uteliaan mielen. Työpajatyöskentely toteutuu Miro-alustaa käyttäen.

Varaa paikkasi ilmoittautumalla osoitteessa https://link.webropol.com/s/tulevaisuustorstai0709. Huomaa, että tilaisuudessa on rajattu osallistujamäärä.

Syyskuun Tulevaisuustorstai on poikkeuksellisesti kaikille avoin, mutta tulevaisuusverkoston omat Tulevaisuustorstait toteutuvat pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä torstaina. Jos kiinnostuit Kohti tulevaa -hankkeesta ja haluat olla osa Tulevaisuusverkostoa, voit liittyä osoitteessa https://link.webropol.com/s/tulevaisuusverkosto.

Jos olet tulevaisuusverkoston osallistuja- tai aktiivijäsen, sinun ei tarvitse ilmoittautua, saat tilaisuuskutsun suoraan sähköpostiisi.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan